Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bas tuzno,do jucer braca i sestre,danas najveci neprijatelji i to samo zbog jednog covjeka koji je umislio da je bog
tako ti je i ovdje bilo 1991
Gdje god imas bijedu i siromastvo imas mrznju i neznanje. Rambo Amadues je to prelijepo objasnio sa onim nivoima mjesecnih prihoda.
tobe jarabi pjesme..sljedeća pobjeđuje finska
Ovo je samo za korisne idiote koji vjeruju u sve što pročitaju.
Ako pregledate video, u jednom dijelu vidjećete švedsku zastavu…samo se ne treba zalijetati 😉
Šta je sporno, pa u ratu su nisu u ljubavi.
Original napaćeni i patetični Srbi
Suviše je indikativno da Ukraina upravo sada pobijedi, koliko ratna dešavanja trebaju utjecati na bodovanje žirija?
Jarane, otimaju im zemlju i jos se ljute ako pobjede na eurosongu. Kao da su Rusi nekad bili pod ukrajinskom cizmom a ne obratno, pa da imaju toliki animozitet prema tom narodu. Bolesnici pravi
ne valja se smijat tudjoj ne volji HAHAHAHAHAHAHA
Bolesno drustvo.
Placite sa mnom jesenje kise...
Zadojeno mrznjom.. Poznato je to nama, ima takvih u okruzenju.
životinje. Ovako isto reaguju iz B.Luke kad je nesto pozitivno iz Federacije.
Bravo Ukrajinci! Pjesma im je upečatljiva, meni se jako sviđa i sve više kako je ponavljano slušam a posebno u oficijelnom video klipu! Ova omladina sa snimka, nažalost ni ne znaju koliko su preparirani uzduž i poprijeko i indoktrinirani; šteta (zaglupljena mladež - proizvod ruske propagande)
Tuzni ovi Srbi, ..ovaj Turci..khm ovaj Rusiii
Ja sam cuo da su svi ovi izvrsili samoubistvo zvog pobjede Ukrajine