Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji vam je k...., baš je simpatična vijest, da se čovjek malo i nasmije poslije napornog dana... a vi pametnjakovići, ne serite više! I dozvolite jedan udarac salavetom po glavi! hahahaha
selo gori a baba se ceslja :D
Zigovo nešto jeftino i loše sinoć...
kako im ono bi ona najva pred pocetak lige. cuvajte se dolaze vukovi ili tako nesto, ja vukova i gov.ana. upeli se svim silama protiv sarajeva da uzmu bodove, pa sarajevu uzese bod, a zelji i borcu dli bodove, daboga ispali supci.
frizura je glavna.... Cezare Prandelli...
Nakon odlaska HUSREFA MUSEMIĆA I VLATKA GLAVAŠA ovaj mali klub može samo da tone i to vjerovatno niko neće moći da spriječi.Ekipa će se raspasti preko zime a Gracić nema toliko para da dovede adekvatne zamjene.
MORA DA JE HANCI MILJENICU SA X KARO
Izgleda da je i on pokupio trishu kod komsinice Hadzire. nek je vala ko ga heebe, nek nisam sam.
e ajd sad cu ja izletit napolje go i trcat aj i o meni vijest stavite :)
Ma libo ga racku!
jao divi mu frizure samo
ma to je normala nidje veze pa sta fali sto ga drzi
Selacina u odjelu.
Kakve su ovo vijesti ba???
hahahahhaha BIH4EVER