Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mala jučer podijelila hurmašice, otišla u Istanbul, vratila se, i sad hoda sa Vučkom i Zenom Baščaršijom. Jača je od Vučića, ni on ovoliko ne stiže.
Vucku je dnevnica 1000 KM, a mi rintamo cijeli mjesec za milju, ima grad Sarajevo love maskote ,a za radnike nema
Najljepsa maskota OI ikada. Ljepota.
potpuno se slažem
Od olimpijskog grada, koji sada nema ni skakonice, ni bob stazu, nista....to vam je bermudski trokut kriv(SDA, SNSD i HDZ)....a najvise SDA, koja nista nije renovirala niti napravila...
Pa tupi novinarcicu,izadji na booking.com pa ces vidjeti da mjesta ima skoro u svim hotelima. To sto vidis na ulicama je nasa DIJASPORA i nesto malo turista iz regije.
Sretna Nova 1984.! Samo Minka i Dinka nedostaju.
14 slika od 15 na kojima je nefotogenicna gradonacelnica. Skoro da je nadmasila Vucica u broju pojavljivanja. Pitam se kako neko ovakav moze biti gradonacelnik? Nedorasla sasvim. Ali bilo je i gorih ako se sjetim Skake, onog Hamamdzica i slicnih. A covjek ako gleda ko je premijer kantona ili to da je elektromonter MVP ili da je sanitarni inspektor premijer Federacije. Lik koji ni u rodnom gradu nikad nije osvojio 1000 glasova. Onda je sve moguce.
Super sve, i maskota, ali brate mili obnovite skakaonicu na Igmanu, bob stazu na Trebevicu ili napravite nove... imamo planine a ne koristimo 10% njihovog potencijala. Do kad cemo zivjeti u proslosti i diciti se time sto je Sarajevo olimpijski grad iz 1984 god. Para ba ima, turista pun grad, sredite drzavu i neka se novac usmjeri da imamo sta ponuditi turistima, a ne da je vrhunac to sto plisani Vucko hoda gradom
druze nema snijega. padne snijeg u februaru kad djeca krenu u skole i vrtice, studenti na fakultete, radnici na poslove. jednostano se klima promijenila.
Kada bih se ja pitao, ako bi neko iz ove države trebao otići da "predstavlja" BiH na nekom skupu, kongresu, sastanku i sl. sastati sa nekim važnim političarima to bi bila Benjamina. Ne bi se postidjeli da nas reprezentuje sa Bajednom ili Makronom. A za ostale političare je diskutabilno zaista.
Gradonacelnica stvarno radi ovaj posao sa ljubavlju. Sve pohvale za nju.
Benjaminu za predsjednicu BiH. Bili za ili protiv ona jedino nešto radi za ovu zemlju.
SVIMA POSJETIOCIMA KLIXA. SRETNA NOVA 2024 GODINA.
Pitari poznati po prodavanju magle..
Yebo ti pitar seku.
Najbolja gradonacelnica 😍❤️
Zdrava nam bila, gradonacelnice nasa...
Vučko koji nije pokrao izbore!
Mogli su mu i na noge adekvatnu obuču nataknuti a ne 5 god.stare patike,bar da su duboke ipak je zima. Vučko je umro 91-e a svi oni poslije su preloše kopije i izmišljotine.
visok ovaj vucko da nije Dino 🤣