Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema u Švajcarskoj SDA, HDZ, SNSD i ostalih lopova da pljačkaju i državu i građane!
Najveći tunel,kom se ne nazire kraj je trenutno u BiH.
@bolcung odlican
Lijepo za čitati... i plakati gdje smo mi u tome svemu. Jedina greška je za tunel u Austriji, neće biti dug 640 nego 64km. Ostalo je fascinantno.
Hocel Hanka pjevat na otvaranju
A Vranduk........
Ma jok treba pustat filmove o Drazi i ostalim brabonjcima, na tome se drustvo gradi.
23 godine gradnje i 20 milijardi dolara. Da su ga gradili kinezi bio bi završen za 7-8 godina i koštao bi 30% manje. Brza pruga Peking-Šangaj (vozio se bato) 1318 km, brzina voza 350 km/h, 67 km tunela i mostova, izgrađena za 5 godina i koštala 15 milijardi dolara.
@redevil to su Kinezi bajo, a ovo je Švica
@redevil kolika je bato kinezu plata a kolika svicarcu? 😉
A kod nas put Tuzla Sarajevo kaze ne izvodiv projekat zbog brda itd :D Ljudi probise alpe napravise puteve nasima sve problem :D
@Tz_Boy bravo majstore
I kod nas željeznice cvjetaju migranti se odvezu vozovima do Bihaca a Centrotrans ih vrati u Blazuj i sve tako i kazu povecan broj putnika za 300% i hvale se tim!
U zadnjih 20 godina nismo realizovali nijedan značajan ekonomski projekat. Apsolutno niti jedan jedini.
tunel Prenj na aparatima
@soja1 hahhahahahahhahah
Samo na Balkanu se uništavaju ceste kamionima a pruge se ne koriste nikako osim za jedan putnički voz dnevno (Talgo Bihać-Sarajevo)! Dokle god bude isplatniji prevoz kamionima, ovako će nam biti. Željeznice pored privatnih lobija i vlastitih uhljeba, ne mogu biti konkurentne privatnim prevoznicima.
E..blgo onome ko se rodi u Svici..😭
Ovo je slika tunela Vranduk… molim Klix da stavi pravu sliku :)