Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakva prava? Ovaj praznik je ismijavanje prava žena. Praznuje ko ima para, ko dobija skupe poklone da ih slika i slike kači po društvenim mrežama, a one jadne žene po marketima i pekarama rintaku za te što slave. Gdje su njihova prava? Zašto niko nije rekao: 8. mart je neradni dan za žene?
100 posto si u pravu...!
Srecan Vam dan POROBLJAVANJA, "slobode' i 'prava govora', da ste zive i zdrave i da se POREZI placaju. Zivio JEVREJ, Zivjele SLOBODARSKE ideje!
čista komercijala. Žene se na zalažu i ne bore za svoj položaj u društvu. Ruže i večernje zabave svedene na komercijalu.
Čista komercijala, kao i Valentinovo. Maloprije dođoh iz grada. Ušao i u nekoliko cvjećara, gužva, ne možeš doći na red. Prodati će danas što ne prodaju u toku cijele godine. A cijene, žara.
Radni dan ko i svaki drugi jadni radni dan. Radiš ko mazga i to je to, kad ne mogneš game over.
Samo jedan primjer: prije 100 godina zene nisu imale pravo glasa ni na zapadu... Pametnom dosta...
Srecan Vam dan POROBLJAVANJA, "slobode' i 'prava govora', da ste zive i zdrave i da se POREZI placaju. Zivio JEVREJ, Zivjele SLOBODARSKE ideje!
Mnoge zene u BIH ne znaju da se na danasnji dan radi o pravima zena i jednakosti sa muskarcima, a ne o karanfilima i cvijecu....
Zene su izmedju price "hocemo da budemo ravnopravne i potpuno jednake sa muskarcima" i "mora da se zna ko je musko"
E cuj "dan zena" Pa to samo ima u bivsim komunistickim zemljama u ostatku svjeta neznzju ni da postoi taj datum.
Ravnopravne su otkako su počele da pantalone nose.
Od tada je vrijednost muškarčevog rada na tržištu diplo opala, i sada umjesto jednog, oba roditelja su 12 sati crnčila u fabrici dok djete odgaja ulica ili u najboljem slučaju isfrustrirana studentica iz vrtića. Genijalan potez kao i bilo šta što Komunisti i njihova marksistkinja Klara Cetkin urade
Kad je rat komercijala što ne bi bio i 8.mart??
Vidim jutros, postale su ravnopravne, cak kupuju same sebi ruze ili mozda decku😝😝😝😝
Komercijalni 100%.
Pitajte zene kada je dan muskaraca i sta su one svom muskarcu poklonile na taj dan :)