Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona se potpuno pogubila. Jedan dan hvali ratnog zločinca Pavelića, a drugi kao čita bajke za djecu. Beskrupolozna populistica u borbi za glasove.
@Bosnia007 ma ta ce ona
@Bosnia007 uzeo bih je na ovom stolu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pipni dugog arapa
@mlacmudan 😂😂
@mlacmudan ....What.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Predivna, zenstvena, obrazovana, pametna i ponos svakoga Hrvata i svih ljudi dobre volje jos mnogo, mnogo godina! Zivjeli!
Sad ce nam citati o Eldoradu i izgubljenom zlatu
ja sam za to da u BiH budu tri predsjednice..po mogucnosti da ne lice na Cvijanovic,Dusanku ili Brnabic... da to budu tri macke kao sto je Ona.😁
300 puta je rekla ćita, ćitanje, raćunanje, djevojćica... Žena ne zna razliku između č i ć.
Kitara snimaj filmove sa pipi
Pipi duga devetka
sve ce uraditi da joj `"udju" glasovi...
I šta je sad ovaj članak, nekakvo ruganje hrvatskoj predsjednici ili šta. Hajdemo gledati malo kako bakirova majka traži da se odvoji vreća zlata za njenog sinčića, našeg bakira. Nemamo se mi kome šta rugati. Mi smo sami dovoljno ruglo.
@Tufahir de mi nađi taj snimak i ja se kunem da ću pojesti računar sve sa kablovima
Sexy Predsjednica 😍
ahahha, glwdao sam to, procitajte samo komentare gradjana RH na portalima... sramoti ih gdje stigne .... nase predsjednistvo na aparatima ..
kako to sexi zvuči
šta je spisateljica .ona ne zna ni govor održati ako joj neko ne napiše.
Ne kontam, sta je ovdje cudno... Vijest bez vijesti...
Mogla je pokazat barem kako se pravi polagani burek.
@RoronoaZoro Da voli pitu prezivala bi se Pitarović!
Malim Hrvatima je najbolje da citaju Zgode i nezgode Nasrudina Hodze.