Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prevara, fotografija nije autentična
ove se cine zgodnije nego sto su u onom slanku proglasene za naj godine. tamo znam dvijr koke, a za godinu necu ni jednu znati.
pa sta moderno se go kupati...... super.ljudi uzivali. heh.
ne dirajte mi Tita :p
eno Arnele iz Buca potoka, ona druga je Selma sa Bjelava...xd svaka cast Kurradiju...
Prvo ste ga ucmekali ko pseto jer nije bio za novi svjetski poredak, a sad ga se i mrtvog bojite pa izvlacite iz naftalina beznacajne slikice. Šta je bagro cifutska, nestalo slucajeva \"pedofilije\" svecenika od prije 50 godina? doće vama JFK glave i mrtav a to što sax piše s tolko pravopisnih grešaka, to je zato što clanke pišu agenti Mossada i MI6 koji su nas jezik učili u vecernjoj školi.
MA strasna vjest,pa kako dodjoste do ove vjesti stoljeca,da se svjetski k.urvari politicari k.urva.aju sa muskim i zenskim cu.ravama,a koje i zivote gube na taj nacin tip k.urava Monro poznata,pa svi smo to davno,davno znali,promasaj
čemu drugo vlast služi:)
Eno mi zene !! je..ba.cu joj sve
I tata bi sine.
Da vidite šta je Tito radio na svom Galebu, 10 puta većem od ovog čamca. Koje su to bile zabave, sve okolo privatnih ostrva Brijona, dok je jovanka išla u šoping u Trst.
ma nije on nasem drugu Titu mogao pera odbiti
ja meraka
Mora da je Tito bio paparaco, krstareći svojim Galebom, gdje se i usidrio jer je mirno more...
ma nije to JFK to je guzonjin sin