Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta Hana ima sa BHRT. Ona je Hrvatica, ima putovnicu, odrekla se bh pasoša. Isto kao kad bih se ja oglasio vezano za javni servis Gvineje Bisao.
smanjenjem broja uhljeba iz svih institucija...spasavamo drzavni budzet...zivjeli radnici dole uhljebi...
Pa ima vas tamo barem 300 patriota zaposlenih, svi ste pomalo krivi. Ne prebacujete krivnju na građane BiH, dosta nam je toga. Borite se za svoju firmu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
kad mogu pravoslavci i katolici raditi u bhrt-u, mogu onda i pretplatu placati a dok se to ne promjeni nek ga ugase
Mogli bi i bosnjani koji zuve u Republici pocet placat komunalije. Te osobe su vam "top" i "in", a trazite placamje rtv pretplate. Pljuc..
Otjerajte ove iz R.S što rade...posto isti ne plaćaju TV pretplatu....i nastavicemo da plaćamo istu...ok? Čist račun,duga ljubav!!!
Pa kako privatne tv kuce rade i jos profit ostvaruju, sve bez pretplate…. Nabacaj hrpu uhljena i lezi hljebe da te jedem. Lakse im traziti milostinju nego zagrnuti rukave i napraviti kvalitetan sadrzaj da privuku gledatelje….. I treba ih ukinuti, samo jer su nesposobni.
Koje televizije. Hajat finansira SDA, Face nema para duzan radnicima plate, aljazira naftasi, N1 amerika, obn ne znam ni postoji li vise, rtrs dodikovo glasilo.
Halid patriota minhenski. Jedne ratne godine gostovao u nekom njemackom gradu i pao u prodavnici za keadju.Ukrao frajer cesalj i nekakve kozmetike. Pokupila ga policija i onda ga jedna rominka koja zivi tamo i prodaje ukradenu robu izvukla i kod njih je spavao.
Jao majko 3 dezertera, 3 pobjegulje da nam se bore za drzavnu televiziju
Sve treba ugasit niste u stanju prenosit utakmice reprezentacije
Zahvalite se onoj kornjači pejki i pejkićima ,sad nek vam oni namaknu pare
oj suplje
BHRT ne valja ni za ostavit upaljeno navecer kad odes u grad da lopovi misle da ima nekog u kuci, a kamol za zapravo gledat
Zar nije Hana vatrena Hvratica sta ona ima pricat o BHRT yebbbo joj pasce majku
Kada im pogledaš program u zadnjih 30 godina, nisu ništa drugo ni zaslužili. Žao mi je..
Zike treba vam upaliti ovaj kanal i zamolit vas da ga gledate jedno 2-3 dana, a da platite 7KM to zadovoljstvo.
A sto ce nam javni servis... svakako svi placamo kablovske i iptv televizije... nek privatizuju BHT drzava nek bude 40% vlasnik i cao. Svakako ih nike ne gleda zadnjih 10 godina. BHT se upali kad igra repka ako uspiju skonati prenos
Kupujem samo domace od svoje raje,ono sto nema kupim u Austriji hvala bogu🇧🇦
nema ni amerika javni servis, pa ipak fercera super. U americi je jedini javni servis "Glas amerike" i nema dozvolu da se emituje unutar granica amerike, vec iskljucivo za izvoza
treba i sve kantonalne i opstinske servise razmontirat, sve to u privatni sektor poslat
Ima - PBS , odlican kanal.
Kome se obracaju ove javne licnosti? Dali oni uopste znaju kome se obracaju? Da su pametniji nazvali bi stvari pravi imenom. Rs ne uplacuje novac, HDZ hrvati ne placaju predplatu. A i srbi i hrvati uzimaju direktorske fotelje, prave programe kakve zele itd. Nema tu spasa. Treba ukinut ili rasformirat ili preustrojit TV. Zasto niko ne tuzi televiziju rs sto ne uplacuje? Zasto niko ne tuzi hrvate koji neplacaju predplatu? Samo se vrtimo u krug i cekamo da se samo od sebe promijeni.
sljedeci na listi za ukidanje FTV i ona HZHB
budimo realni, niko to ziv ne gleda.. samo ih drrzimo da nesto jedni drugima tersamo.. bolje te pare ulozit u obnovu infrastrukture