Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije TITA, Pasic Dzenita!
Stari se sijecaju a mladi imaju svoje Ipod-e i te trice. Ne mare i misle da su mladi buntovnici. Nisu ni svjesni da im vrijeme odkucava i nije puno godina ostalo do novog medjusobnog klanja na ovim prostorima. Bas u vrijeme kad bude trebalo zasnivat porodicu i poceti graditi nesto. Kao u ostalom generacije i generacije prije nas. Spremaj te se mrznja je jaca i od ljubavi.
ta izložba predstavlja nas više nego njega
Dobro rece Milan u Sex i Selo, Tito je umro u 15:05, a mi smo u 15:10 vec bili u govnima......ali ja mislim da je ipak to bilo u 15:06
Tito dizi se iz groba i pobij ovu gamad...............
Tito je pobio tko zna koliko nedužnih civila i ratnih zarobljenika, pa prema tome on je zločinac jedan od većih u povijesti, ček je i na inozemnoj listi najvećih zločinaca pozicioniran jako dobro, a vi ga veličate, znači vi svi koji ga veličate ste zločinci! (staljin pa tito najviše svoga naroda pobili)
\"Drug Tito\" svaka cast na postu!!!!!! dosta je zaljenja ufatimo se lopate!!!! a jel vam mozda poznata izreka duzan ko jugosloven - toliko o blagostanju
aferim!ko i svima sto ostavljaju normalne poruke ovako jedinom covjeku sto je i jedna zemlja imala!
RESPEKT BROZU . JUGOSLAVIJA VISE NE POSTOJI NITI CE VISE IKADA POSTOJATI . NJU SU SRUSILI PODIVLJALE NACIONALISTICKE ZVIJERI SA S-H PREDZNAKOM . SOCIJALIZAM JE DEFINITIVNO PROSLOSTO NE SAMO NA BALKANSKIM PROSTORIMA NEGO I MNOGO SIRE . VRLO OPASNO SE OKRETATI U PROSLOST I ZIVJETI SA PROSLOSCU . BOSNA I HERCEGOVINA MORA SE OKRENUTI BUDUCNOSTI I GRADITI BUDUCNOST . GRADITI UVJERENJE U LJUDIMA DA JE BUDUCNOST MOGUCA KAO I LJUBAV PREMA JEDNOJ I JEDINOJ NAM : BOSNI I HERCEGOVINI .
EEEEEeeeeeeeeee, da mi je samo još 2-3 godine crveni pasoš, da vidim malo svijeta dok nije skroz otišao u helać...
@DRUZE TITO Tramvaj u Sarajevu je bio i prije Titovog rođenja. Olimpijada u Sarajevu je bila poslije njegove smrti. Ipak mislim da bi ste trebali obožavati Antu Markovića, jer vam je on napunio novčanike, koji su do tada bili više-manje prazni. U stvari, najveće blagostanje je bilo poslije Titove smrti. Vidiš, danas fabrike ne rade, ima više auta i para nego ikada, pa opet kenjkate za nečim što je bilo prije 20 godina. Hajde prestanite više gledati tako daleko u prošlost, okrenite se budućnosti. Čitav svijet se promijenio drastično u zadnjih 20 godina, nije samo Juga nestala. Malo patriotizma, optimizma, marljivosti i mogli bi postići puno više nego što je komunizam ikad mogao postići. Ostanemo li ovako malodušni i lijeni, bićemo i ostaćemo samo nefunkcionala relikvija komunističkog sistema koji nas je puno koštao...
ZIVIO DRUG TITO; ZIVILO BRATSTVO I JEDINSTVO
adolf hitler :)
Tito je jedan, vise nikada necemo biti toliko napredni! Vise nikada nece olimpijski plamen goriti u Sarajevu, Vise nikada Sarajevo nece biti prvo u Europi po necem pozitivnom kao npr. tranvajske linije, vise nikad necemo biti svjetska sila, vise nikada necemo moci osvojiti svjjetsko prvenstvo u nogometu, vise nikada necemo biti bogati kao za vrijeme (eto ironije) komunizma, vise nikada naseg lidera nece docekati licnost poput Kennedya, vise nikada necemo imati aerodrom na zeravi, vise nikada necemo imati fabrike kao prije, vise nikada necemo moci otici i uzivati na moru s punim novcanicima, vise nikada necemo biti ljudi kao sto smo nekad bili...ali zato hocemo gladovati! Druze Tito, hvala ti sto si moje roditelje usrecio bar za dva desetljeca njihovog zivota, nisam bio tu dok si ti bio ziv, niti kada je juga bila, ali kada poredim zivot koji se tada zivio, s onim kojeg ja zivim i jos gorim sto me ockuje, zaplace mi se!
Dok je Tita bilo, imao si razloga biti ponosan na zemlju iz koje potices. Danas - sve sto asociram sa svojom zemljom je ili bolno ili negativno.