Počast ubijenim u Afganistanu
0
Istetovirao 223 imena poginulih vojnika
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakati cast na ovakvoj hrabrosti toliku tetovazu nie lako uradit.Ja vas razumijem kakovamje i kodnas u bosni je donedavno bilo Rato,znam i svesnasam kako boli kad nekog dragog izgubis.Molimo dragog Boga da rato jednom prestane zarnam nie dosta stradanja.SVAKATI CAST !
ja budale........
svaka cast...
Samo nek ih je vise i vise - da puste tu jadnu zemlju na miru.
IMA JOS MJESTA,
.ebali te okupatori steta sto ih nije jos vise da ti ne stanu na cijelo tijelo
Svaka cast, za vjecno sjecanje na bivse kolege. RIP
Glupan. Bolje da se uključio u kampanju protiv slanja vojnika u Avganistan... --- \"Kada sam kazao da ću to učiniti moja porodica je najprije mislila da sam poludio, no kasnije su me podržali\", istakao je bivši vojnik koji se nada da će uspjeti prikupiti nešto više od 500 eura za humanitarno Udruženje \'Help for Heroes\'. Zbog 500 eura je to uradio??? Ili je lik totalni idiot, ili je to opet sa-x uletio sa svojim prevođenjem i pismenošću...