Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najs fotosop skils
vole muskarce to je normalno kod njih
A nikom ne smeta kada u novinama polu gole zene se slikaju? Pornografija i nemoral u zapadnom svjetu je sasvim normalno , jer nema straha od Boga i zato im smeta Arapske Zemlje gdje je moral mnogo veci nego bilo kojoj zapadnoj zemlji . U Arapskim zemljama najmanja stopala samoubistva , nemaju problem sa dilerima i narkomanima jer se odma takvi rijeśe. Poedofile i psihopate isto nije izrazeno kao u bilo kojoj zapadnoj zemlji
@BorisavKV koja je razlika između arapa i perzijanca kad je prosperitet u pitanju? Ista ko i među balkanjerosima - nikakva
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dajte link gdje se to tako moze vidjeti
fake news
Kakvo bolan uklanjanje žena s fotografija!? Pa, ovo je već provaljeno kao lažna vijest, ali Klix kasni kao i uvijek, a budale se nalože! Šta propaganda može uraditi neinformisanim idiotima, to je čudo!
Koji kompleksasi spram zena cccc
Jasna "slika" o statusu zene u arapskom svijetu.
Arapski svijet!? Vidi se da poznaješ geografiju, al' ono baš! Iran arapska država, ma bravo!
A mogli su iz samo zamotat ljepse bi barem izgledalo ovako prazno pa nije bas cemu
Tako ce i kod nas kad sda zavlada
smijurija živa :)))))))
Tako je kad das apsolutnu vlast starim vjerskim prdonjama koji onda regulisu zivote ostalim ljudima na osnovu preko hiljadu godina starih prica iz pustinje.
Koji paćenici 🙈
hhahahah zbog ovakih stari će u Iranu biti sve više homića
Meni su svi albumi ljepši bez glava, al fakat.
Daj ne sehrite. Neko se zahebavao sa Photoshopom pa sad ko fol Iran cenzurise.
@Dado dijasporitus nije baš tako jaraniko. upravo sam bio na strani melovaz.net i pogledao neke albume. helem, ukinuli sve žene :)))