Kontroverzna reklama
0
Hitler konzumira seks bez zaštite
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije zlocinac hitler,nego je to najdrazi tecic,Alije Izetbegovica.koji obavlja molitvenu duznost! Zivjela \"REPUBLIKA SRPSKA\"
sklonili su sadrzaj... ako neko ima link na clip neka napise
@dr..mislis smijesan si ,kakve mi imamo veze sa Bin Ladenom?!Takvima kao ti treba javno e mail adresu objaviti ili pokrenuti krivicni postupak zbog vrijedjanja i sirenja lazi..kopile jedno
zayebant nasmija me do bola
Ovo je totalna glupost.. Kladim se da je producent neki Zidov ..
Bin Ladina mjesto Hitlera..njega sadasnja djeca puno vise preopoznaju,pogotovo u Federaciji
Tihic se ubio za ove vrste reklame
LOSE PRAVO
Hitler je bio veliki gospodin od sad yebem bez kurtona...
Skandalozno, treba da ih tuzi.
Ko bi kvario ćeif sa ovakvom mačkom, koristeći gumicu, drugo, garant je vjerna jednom partneru, sudeći po karakternoj faci, tako da nije zaražena.
Hitler i Severina !!!
reklama je prejaka
Trebali su staviti Milosevica, Mladica ili Karadzica ili onog ruznog krmka Dodika. Postigli bi mnogo bolji efekat sa srpskim \"velikim\" genocidnim vodjama.
meni se ovo ni malo nesvidja...