Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzno... nek mu je sa srecom!
niko ne zna kakva prica stoji iza ovog momka, niti iza bilo kog od nas...ne rasudzujte narode, ako ne mozete pomoci rukom pokusajte sa rijecima, ako ne rjecima barem pomislite nesto dobro za njega! Svi smo ljudi, neki jaci neki slabiji...ali smo ljudi!
Pa koji je problem transportovat Hranu,ako USA moze transportovat hiljadama tona bombi po avganistanu,iraku,libiji,somaliji,jemenu,pakisatnu itd sto ne bi mogla i hranu?Zar je toliko ta hrana opasna i teska. Stvarno ima zvrkastih i nadasve nezrelih komentara ili razmisljanja. Sto se tice ovog huduma e pa burazeru kada si ti jeo sendvice ja sam po BiH gladovao i nisi mislio na mene pa tako sada ni ja ne mislim na tebe. Postavio bi ja njemu pitanje koliko je puta on pomislio na gladne dok je zderao te svoje sendvice i jel ikada pomislio da odvoji malo od hrane da bi udjelio sevapa/donacije gladnima...
Ne trazi on pomoc vec paznju. Na youtub-u ima cca 5% korisnih videa koje stavljaju anonimusi i na kojima su anonimusi, sve ostalo zeli da bude vidjeno i primjeceno. Vecina ljudi nimalo ne cijeni svoju privatnost pa iznose svoju intimu po youtubu, facebook-u, twitter-u i slicnim beskoristima. Tuzno je traziti potvrdu vlastith vrijednosti od stranaca kojima nista niti znacis, niti ti znace..
Samo treba prestati žderati - onda će sve biti OK za koju godinu. Jbt ko ovo hrani? Pa ne može sebi ni zaraditi kad je nepokretan.
moguce da se covjek udebljao zbog nekog stresa,neceg sto mu se ranije dogodilo..zato mislim da osim nutricioniste i dobrog trenera, njemu svakako i psihijatar treba..da, i jaka volja :D
nije frajer ni spomenuo transport hrane, šta se praviš pametan, nego fino kaže da ZOVNE afričku djecu sebi i s njima dijeli obroke - tako djecu nahrani i spasi od crkavanja od gladi a i sebe usput spasi od prežderavanja i umiranja od debljine!! i šta je tu plitko!? samo džaba pametuješ, eto ti znaš o transportu i kako stvari stoje u americi, pa ako amerika ne može transportovati ne znam ko može, ali niko o tome nije ni pričao! uglavnom, umjesto što ga branite, razmislite da ga niko nije silio da ždere i natuče tolike kg nego je samovoljno to uradio. pa nek sad samovoljno smrša!!! hiljade dolara je strpao u guzicu i sad mu treba neko plaćati specijaliste, doktore i operacije da bi smršao!? ili štagod!? jel mu iko pomagao da žvaće i guta tu silnu hranu!?!? šta misliš o tom transportu!?!
Njemu trebaju samo dvije osobe: Nutricionist i psihijatar.
jednostavan lijek - neka predje u prosjecnu africku porodicu, pa kad nakon pola sata pocne kukati kako je vec ogladnio da ima s kime kukati - lakse je kad nisi sam, a ako ga oni ne nauce kako prezivljavati s malo kalorija dnevno onda nema tog doktora koji ce mu pomoci :)
To ti je demokratija, na TV-u ti propagandom isperu mozak da je MC DOnalds najbolji ko onoj nasoj snobovskoj djeci sto su u Titovu navalili kad se tek otvorio. I evo sta dobijes. Krmka od 250 kg. I to ti je Zapad.Da si jeo cijeli zivot cevape ne bi ti se ovo desilo :)
Jel mu ko reko da manje jede? Tako je jednostavno, a tako teško. Volja je ključ svega, mada mislim da tu ima i sporednih problema, mama koja papa svoju bebicu i sl
@random , svaka cast za komentar .
Neka dodje u PC kakva su vremena skino bih najmanje 70% svoje kilaze
GMO (genetski modificirana hrana) jede se u USA, GMO daju i stoci, daju im hormon rasta zbog ubrzane proizvodnje, i onda taj isti hormon rasta ostaje i u ljudima... Zao mi momka i svih ostalih koji su zrtve te politike.
Ni ja fakat ne kontam kako ovo gromazno postane pa onda zali, pa ebote sta si radio do 23 godine, jeo jeo jeo pa se sad kajes jarane, trebao si ranije mislit na to, a ne cekat 250 KG da tezis
ne kontam, ovi monstrumi se ne mogu sami pomjerati ukoliko mu neko prinosi -1000 kalorija dnevno onda ce sedmicno gubiti 1 kg, posljedicno 52 kg godisnje kad postane pokretan moze znojenjem potrositi dodatnih 1000 kalorija, i to je posljedicno zbirno 104 kg godisnje do tad moze skontati da je do njega