Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrlo sam tolerantna prema svemu, ali je i za mene ovo ipak malo previse.
Ipak nisi tolerantna kao sto mislis.
@PravdazaKocayine Neko ko bi se volio i ti koji bi ubijao. Bas teska dilema sta je gore.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Cini mi se da se pocinju boriti za neka sasvim nebitna 'prava' cisto da bi bili u centru paznje. Jer ovo je jedna teska glupost. Ako ti je do toga kupi dvije muske lutke i napravi sam sebi set.
Nije zbog paznje nego prati da su svuda u politici na bitnim mjestima.
Djeci treba reci da je svaki drugi peder u isto vrijeme i pedofil pa nek ono konta.
Nemogu a da ne komentarisem ovo. Kakva prava,kakvo trazenje uopste nekog prava. jeli normalno da dijete gleda kako se ljube dva muskarca, i da se pita sta to oni rade. I dali onda ja isto imam pravo onda, da njih necu da gledam. kakva prava, brate radi u kuci sta hoces ali niste za to. A oni hoce da se jasu na sred ulice, kao sto je bilo na gay paradama.
Mir predugo traje
Povraca mi se.
Psihopate
U zapadnoj Evropi sada pederi idu u teretanu, pisnes li nesto homofobno pederi te savladaju.. tranze isto.. nema vise slobode govora i misljenja odmah te proglase homofobom i otpadom drustva.
Poganci pogani. Dokle taj lobi ide jbt
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
puuu ..sto trpis to..
Boze sacuvaj gdje ide ovaj svijet!
Pa i makarone se razlikuju na one sa jajima i one bez jaja.
agresivni homoseksualci
Doktor Sakic je jako efektivan dr. brzo lijeci i izbija iz glave sve ove nastranosti koje pojedinci imaju i sire pod paskom ljudskih prava i tolerancije...
sramota!