Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad dođe vrijeme da mjesec/sunce ne budu gore gdje treba da budu, iluzije ces proklinjati..
Najveći mađioničari su cionisti, mogu učiniti da u trenu nestane bolnica, ili za dan-dva cijeli jedan narod, i to sve pred zapanjenom svjetskom publikom. Prokleti bili i oni i svi koji ih podržavaju!
Ovo je trik za one koji vide a ne vide
Ima ona pjesma: kada zvjezda nestane i kad sunce potamni, tad se dzehenem raspali, tesko vama kjafiri...ko ce vama pomoci...itd.
Sinoc je mjesec nesto bilo oblacno.
ih ja cekam da oprave nastane cudo na nebu.... gajba pive pa dok me ne spali.... manje ce bolit :D
Moj Davide ti si mala maca za naše iluzioniste, oni 30godina obmanjuju narod a ti jedan trik radiš 30godina! Ćuti i neka te tamo preko bare
Kad si tako dobar , mozes li ti doci kod nas , pa iluzijama napraviti da nestanu ovi politicki klovnovi koji vode ovu jadnu drzavu , pa da narod malo odahne ...svi bi ti bili zahvalni .
treba pitati pezica da nije on dedždžal
Navadio se ti na Pezića nešta. Šta ti smeta lik?
kad imas toliku tehnologiju moze nardu oci zamazati!?
Sinoć u pola noći je nestao oktobar.
U Zetri je imao par dobrih trikova. Nestajanje ljudi su mnogi provalili jer je tada koristio crne zaslone pa ga je raskrinkalo loše postavljena rasvijeta. Sve u svemu, veliki iluzionista.
Jedno vrijeme sam ga pratila. HRT je prikazivao njegove emisije. Non stop sam vikala pa kako i ali kako.
Dok prosjecni Sandzaklija ceka tramvaj na Otoci za Skenderiju, ovaj sakriva mjesec. Ha-ha-ha! Happy Halloween! 🎃 👻
Mozda on zna ono sto i NASA zna a mi ne znamo.🤣
Ja sam jučer vidio nešto čudno na nebu iznad Trebevića ali boje nisu bile baš jasne, molim Vas gospodine Copperfield da me kontaktirate i da uklonite isti. LP
😅😅
Lik prodao dušu vragu rodjen s pentagramom na ledjima dugo dugo godina sam ga pratio a ovo za nestajanje mjeseca nije prvi put gledao sam sasvim drugog madjionicara koji je u shaolin hramu zamolio lika da mu pokaze kako levitira što je ovaj i ucinio pred kamerama a ovaj da mu se oduzi ucinio je da Mjesec na nebi nestane i opet se pojavi.
ko te pusti iz Jagomira
Kakve veze Save the Children ima sa nestajanjem mjeseca šejtani jedni
Malo si glup care. Ta predstava kosta i da bi je gledao moras platiti. I pogodi sta? - Novac ili dio novca ide za “Save the Children” Koliko malouman moras biti da to shvatis?
Pa da si pročitao kako treba (bez micanja usana) i da imaš mozga shvatio bi