Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka vam Lavrov preko svoje pastorke naruci iz Londona...ah da ne moze. i ona je istjerana iz apartmana i vratila se mami ( ljubavnici lavrova) u rusiju. Pa sta cete sad ruske intelektualke koje ne mogu bez Chanel stvarcica? Mozda vam neka Ukrainka koja je u Njemackoj ili Francuskoj ili Italiji kao izbjeglica, mozda da ako ih lijepo zamolite, da vam Ukrainke posalju???
Kako se istorija ponavlja. Sjećam se Beograđanke u vrijeme kada su BiH i Hrvatska bile u krvi i ruševinama, a Srbija pod sankcijama kako je na TV izjavila da joj od svega najteže pada što se u Beogradu ne može kupiti Chanel 5.
Biće robe na crnom trzistu. Halo Bing!
Ima kod nas na pijac :-)
Što trčite da kupujete proizvode sa zapada kad vam je sve u Rusiji bolje, bolja auta, parfemi, garderoba, telefoni sve vi imate bolje tako barem piše po Ruskim i Srbskim portalima
Treba uletit u biznis s Rusima sto se tice legalnih radnji sto god ne mogu kupiti uzmeš kovertu s procentima i kupuješ im
Dabogda ne imali hljeba za jest pa će vam Channel biti manje važan
Kabaš vama treba, sunce li vam kalaisano
Znaju sta je dobro
zaharova na kraju pravo zlo od zene....psihopata
Nek ih Putko maže...
I svi su krivi, samo nije njihova vlada nista.
Zato dodji u Bosnu pa na pijaci kupis sebi chapel Orginal majke mi😂
Nemam Chanel al ti mogu dati Ćerima.
Hahaha. Aaaahahahaha Iskljucite internet rusiji
Zna Chanel da uskracivanjem ponude, raste cijena!
Neka neka