Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to nista..cekaj dok se pojavi..rich kids from bosnia..;) # babini sinovi..;)
OBICNI NAROD GLUP KAO OVCE NAPRAVIS IM PAR DZAMIJA CRKAVA I USIJES NEKU IDEJU U GLAVU PA NEK ONI TO POSTUJU I NEKA SE ZRTVUJU ZA TO, A SVOJU DJECU PUSTIS DA ZIVE NORMALNO I MODERNO. NARODU JE BITNO DA IMA U NESTO VJEROVATI I CITAV ZIVOT U ZABLUDI ZIVJETI DA SU BOLJI OD OSTALOG SVIJETA
zaboli me qurac za bogatom djecom teherana, kao što i njih boli briga za mnom.
ja imam dovoljno, umjerenost u svemu.
ahihihihihihihihihiih. moraš još poraditi na tom provociranju, negdje ti ide, a negdje ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iran u centru paznje. jos jedan od clanaka kojem je cilj indoktrinacija svijeta koji slabije percepira... npr iz aviona se vidi da je slika sa ferrarijem i bmwom namještaljka.
nikakve razlike od ostatka svijeta
zadnja slika ljepotica samo takva.
Sta ima ovdje zanimljivo? ...ovo je nista kakvih morbidnih fetusa kod nas ima
zgodne cure samo lose im kamere !
Izgledaju kao manekeni koje je unajmila neka agencija da predstave i šatro drugu srtanu Irana. Ne kazem da nema ovakve omladine, ali slike su previse neprirodne. Izaberi sminku, odjecu, kadar i tri, dva, jedan and cheeeese...
Shiitska smeca.
Iran je bogata zemlja, bogatija od nas milijardu puta, imaju prirodna bogastva, a uz to rade i rade. Pice za poslom, ne cekaju da ih stranka ubaci u drzavnu firmu. A nas nema ni desetak, a imamo politicara deset puta vise nego Iran. Eto saberite njihov broj stanovnika i broj politicara, a i nas isto tako.
Iran da nema naftu bi bio jedna od siromasnijih zemalja, a i sa naftom su u nekom prosjeku ako nisu i ispod, a to da su bolji od nas; zar je neki uspjeh biti bolji od nas?
Al Iran ima naftu. Dzaba nama ugalj ili struju, kad ne znamo i kad nam pokradose sve. Iran samo na kavijaru koji izveze u Rusiju i jos par zemalja, mjesecno zaradi ono sto se mi zaduzimo kod MMF-a za godinu dana. A nije nafta.
Vjera je za fukaru ,da misle da bar imaju ''nesta''.skolski primjer !
Ispade tako. Nazalost. Mada znam pojedinih ljudi, al stvarno vrlo malo, koji u BiH solidno zive, rade, imaju nekih para, dobru kucicu i stvarno klanjaju svaki vakat. Slabo ima da izostave, skoro nijedan. Al to je jedan primjer. I da napomenem, covjek nije privatnik, niti u administraciji, obican radnik, koji je zaposlen kod jednog privatnika.
Zašto je ovo neka vijest... Iran nije zemlja koju predstavljaju američki mediji ne zemlja koja ima preko 70 mil stanovnika i ima u toj zemlji svega i dobrog i lošeg. Nas Bosanaca nema ni 4 mil a imamo svega za vidjeti po ulicama i objektima.... Jadni smo ako nam je Klix jedini prozor u svijet.... Neprovjerene i bum vijesti su njihov cilj a ne edukacija omladine i li tako nešto
POPUŠI MI
eeeeee, fukaro i bogu si teska......
Cemse cuditi??Za bogate ne vrijede nigdje na svijetu zakoni-zasto bi vrijedili u Iranu?Ima muslimana svakakvih-neki hoce da zive dobroa neki se nadaju dobrom zivotu NAKON SMRTI... ;-)
Imao sam namjeru da osvojim svijet:? Al trenutno pada kisa...!
Poruka "ko ima pare zivi moderno, ko nema kao majmun" ali to nije istina. Oni imaju para ali vidu majku 2 puta u godinu ^^
Amerikanci hoce da zagute u Iranu
Odnosno sotona