queen_of_hearts
Spol
Muški
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
11.06.2013.
Komentari
116
Komentari korisnika
Interesantno kako im isti i gori efekti koje ima kontracepcijska pilula na zenske hormone nisu bili razlog da je ne odobre za koristenje tj. nastave rad na piluli koja zaobilazi hormone.
Trzni centri snose veliki dio krivice u ovome, kao i nedostatak regulative drzave o poslovanju tih centara. Nije rijedak slucaj doci u Konzum,Bingo, gdje vec i uopste ne vidjeti domacu vodu na polici, jer forsiraju strani brend i to ne mislim da je nemaju nikako, nego ne dopunjavaju police redovno, pa na mjestima oaze i drugih samo prazan prostor, dok Jane ima u izobilju. Tu drzava moze intervenisati da jednostavno kaze da u svakom trenu moraju biti barem 2x domaca brenda na policama.
Ribice, u plavoj kesi, hocemo
Sandzo ima metar i po visine...kratak ko februar...plavokose bosnje 10 mjesta iznad ovakvih likova.
Imate li imalo digniteta profesije?....jbt jos malo pa cete na svaki sat placeni clanak od strane Phillip Morrisa i duhanskog lobija objavljivati
Kmee kmeee, oni mi se toliko navikli da ce se to lose odraziti. Da vidim gdje se to prestalo ici u kafane kada je pusenje zabranjeno. Pa UK im najveci broj pabova po glavi stanovnika u Evropi, uredno izadju vani da zapale. Dosta vise glupe price i placenih clanaka. Ko to od ugostitelja ima infrastrukturu da razdvoji pusace od nepusaca. Ono bi da na dijelu prostorije stavi znak "zona za nepusace" i zavrsio posao, pa nije 1960 vise...
Koliko je Phillip Morris platio za ovaj jednostrani clanak? Od kad je zastita zdravlja gradjana i usaglasavanje sa SVJETSKIM NORMAMA pogresna odluka?????????
@brkox Ovdje je rijec o zabrani pobacaja kad su utvrdjene anomalije kod ploda!
Samo hrabro braco i sestre poljaci, ovo je pitanje dostojanstva. Politika i vjerske zajednice, mars iz spavacih soba!!!
A sto ronjate i uznemiravate zivotinje u njihovom stanistu?