Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kurbla, cigla, palačinke, kelner, fajront, bina, kiosk, dizna, flaša, feder, auspuh, felga, deka, farba,
Šarafciger
Jel Čušpajz ili Ćušpajz
Ja ne mogu da svatim urednike klix-a! Ostavljaju nabukoze od komentara tipa: ja bi je kresno itd. Ja napisao kako svi komentari tog tipa, samo su dokaz napacenog drusta i to oni izbrisu. Pitam se dali oni podrzavaju mobing i vrijedanje drugih.
Halati su cesto njemackog imena
Frtalj - Viertel - Cetvrtina
Nasi ljudi osim izraza i rijeci iz Njemackog koje vec znaju nauce i mnoge druge cak i cijeli jezik zahvaljujuci nasim divnim politicarima
žvajznit :)
Alma podržava cioniste i druge oblike fašizma, kao što je bio progon nevakcinisanih. Palestinska mrtva djeca pričinjavaju joj radost. Na platnoj je listi Agende, prodana ljuska od čovjeka.
Alma.. jel isto kad ga primis straga, zguza ili otpozada
Ja bih se igrao sa Almom dok ona govori ohhh jaaa ohhh jaaaa fick mich fick mich
jaooo. jaooo. nekako ne ide uz Bosanku, ili Srpkinju, ali gdje ti ode.
Simpaticna je
Naumpadne li ti pođahkad ćuna na sabahu?
I ova neki influencer jel 🤣
BHS ne postoji kao jezik....
Kresno bih ja nju.
I tata bi sine
Jel no homoerotska zastava iza nje?
Jel mene to oči varaju il joj nije mogla suknja bit kraća