Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo polako, djevojcice. Ja sam nekako slicno prolazio i nisam se uspio nositi s tim, pa sam na kraju poceo bjezati sam od sebe. Intelektualni razvoj je veoma bitan, ali su bitni i socijalni i emocionalni razvoj. Sa ovim zadnjim se jos borim. Cestitke.
Svaka cast skoli koja je to omogucila takodjer! Radila sam kao uciteljica i imala sam priliku da radim s jednim izvrsnim djetetom naprednim u svakom polju. Trazila sam od uprave da zavrsi dva razreda u jednoj godini i odbijeno je. Za nju sam imala pripremljene uvijek posebne zadatke koje je rjesavala s lakocom. Nastavila je da briljira u svemu tokom cijelog skolovanja. Nazalost, nije imala novca da nastavi studij jer su oba roditelja bila nezaposlena. Nasa tuzna realnost i sramota!
Kod nas politicari zavrse fakultet za pola sata, a ti samo gimnaziju i jos nesta naucila, bez stele.
I na ovom postu komentari o politici smiješno. Amna tebi čestitam i ako Boq da da budeš odličan hirurg.
Nek to proba u KŠC ili u Ii gimnaziji.
Zar je moguće po zakonu BiH završiti dva razreda za jednu godinu? Nisam znao.
sta bi da si znao roki bil trazio i ti dozvolu da i ti zavrsis hahahaha
Bravo i sve cestitke nije lako zavrsiti jedan razded gimnazije a tek dva kapa dole.
Pa to se zna se ko je talentovan Brezanka Naša samo naprijed i sretno u daljnjem školovanju
Bravo ja sam jedva dva razreda osnovne skole nebi ni to mati me tukla pa odustala
Nije to nista dino konakovic je u dvije sedmice polozio preko 10 ispita i jos mu fali 5 etcs bodova do diplome
Ništa to, Sebija Ima Doktorat Diplom bez da je radila isti :D Završavala studije tako brzo da je nisu stigli ni evidentirati :D :D :D A tako i Osman zvani Osmica :D :D :D
Respect mlada djevojko, ali ostanes li ovdje vidim te kako znas sve sifre artikala napamet u Bingu
Čestitke - trebalo bi izmjeriti IQ