Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesmo li mi zaista idioti?Ne kontam što nam smeta da premijeri i predsjednici Makedonije,Crne Gore,Srbije,Albanije imaju dobre odnose?Da li je kod nas mržnja jedino osjećanje?
Nakon ovih sovinistickih komentara, malo da razvedrim jednim vicem: Ozenio se Crnogorac Madjaricom u N. Sadu. Prve bračne noći Crnogorac poce da se igra s njenim grudima.."Sta to radis?" upita ga Madjarica. "Evo tražim radio Podgoricu" - odgovara on. "Džaba, sa tom tvojom antenom teško da ces i BEOGRAD uhvatiti.
Neka imaju dobre odnose, bez Bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Vucic popio 100 za jednog
Vučko pijanico, jesi li se to opet dobro nakrho rakije?
ko rakiju vecera, vodu doruckuje
Ah humor. I have it too
Vucko se uneredio,puno je tariguza oko njeg
Mislim da je bio u dobrom raspoloženju. A ne u pripitom stanju. Ali to govori o autoru teksta i njegovom moralu, kulturi i domu iz kojeg polazi.
Poslije potpisivanja sramotnog ugovora sa SPC, moze albanac i viceve pricati vucku.. Ubaceni srpski agent..
"Izlazim u grad u pancir, vani je mrak, u srcu je rana, Šarićev prah je Bivacin..."
Znači zanemarimo sve..hajmo opaliti jedan vic i u naručje koljačima..
Kako je odvratan ovaj Vucic to je uzas jedan.
Abazovic, izdajnik albanskog naroda, kriminalac i velikosrpski fasista, sto mu je i djed bio.
Pičkhousta gnjida iz Ćipuljića je osmislila Otvoreni Balkan kako bi privukla dobar dio priglupih ,retardiranih i kratkoumnih bošnja da uleti u tu Velikosrpsku prevaru i trojanskog konja i uzmu na fin i kulturan način što nisu mogli ratom a bošnjake naprave kurdima . Nećete te Zvezde Granda praviti dok god su živi borci Sefera Halilovića i Atifa Dudakovića..
gooUser...236,vidi se da nisi dozivio strahove i zla,i da neznas sta znaci ono,da ti roknu samo dvije,vidi se da si jos zelen,nebi tako komentarisao,blago tebi pa neznas,da znas ne bi ti naum padalo to sto pises.
Ukoliko bilo kada i bilo gdje prvog bošnjačkog političara čujem da se zalaže za Veliku Srbiju , zvanu Otvoreni Balkan, iste sekunde bih ga poželio metkom u čelo počastiti...
Vučić pjan ko guzica ...
Mrs