Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma covjek oze da zivi ibez toga! npr.CUJ MOLIM DA NISTE DIO UREDSKIH TRACEVA!MA DAJTE MOLIM VAS! IMA LJUDI KOJI IMAJU KARIJERU NA VRHUNCU A NISU DIO UREDSKIH TRACEVA!
ja ef. ceric kazem da me ne ometate za vrijeme rucka. upravo sam u septickoj jami i davim se govnima. sutra za rucak imam fileke (tripice) pripremljene na turski nacin, dakle nema svinjske iznutrice, nego samo kozica od obrezanih kurceva. braco muslimani imate bujrum.
Joj kad nama ovdje seviraju ove zapadnjacke fore! Daj ba, nema kod nas nikakvih znakova, otpuste te kad im se cefne, pogotovu u privatnom sektoru!
a ako se postavis ovako jedan znak kako da sef dobije batina 1. nek meni da otkaz
Sta kaze DUDEK na ovo? Ukrao sam dovoljno, boli me harbija ako me otpuste. Ukrao sam dovoljno, boli me harbija ako me otpuste. Ukrao sam dovoljno, boli me harbija ako me otpuste. Ukrao sam dovoljno, boli me harbija ako me otpuste. Ukrao sam dovoljno, boli me harbija ako me otpuste. http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/aktuelno/koliko-je-bogat-premijer-republike-srpske
kod nas nista nije iznenadjujuce pa ni otkaz pojedinca kada po tisucu radnika jednim potezom glupaka izgube radno mjesto.
Ne znam sta kaze majmun ceric na ovo, ali je ovaj tekst glup k\'o ona stvar. Tekst je preuzet sa neke od internet stranice drugih drzava, preveden ili sta god. Jednostavno nije nas mentalitet i ne vazi kod nas. Mi smo idioti kakvih nema, tako da se svaki tekst kopiran a prenese u Bosnu ne moze uzeti kao vjerodostojno
join http://www.hercegbosna.org/forum/index.php
Prestanite vise uzimati tekstove sa ASKMEN.com portala i postanite malo krativniji pa smislite nešto svoje... Copy paste je najlakše uraditi! Zaista ste svakim danom postajete sve neprofesionalniji!
ima jedan clanak u avazu danasnjem jos gluplji od ovog.. kaze ako zelite povisicu plate sapcite sefu na desno uho... hahaha
Ja sam imao ove simptome kad je dosao novi gazda u autopraonicu,odjednom mi je uveo 12h dnevno da rmbačim,nema slobodnih dana,i jos mi dao 200 KM mjesecno sa njegovom teorijom da je to ogromna plata!?Ustvari,nije mi mogao reci u facu da zeli da odem,nego je eto izmisljao neke abnormalne uslove,ne bi li sam otisao!Sve su gazde ŠUPCI !!!!!!ŠUPCI !!!!!!!
Jaruga i ja sam... + sto mi je muka od zivota inace Inace nemam materijalnih problema, nemam kredita pcki materina. Jednostavno sam syeban okolnostima zivota danas na planeti i svime. Pitam se sta sam koji je smisao + sto mi je krkacina na poslu, tarabljenje ko zadnje marve. Al\' eto. Kad me spuste u mezar ili ispale u more prestace i to jednom.
Zar i na birou daju otkaz? Hajd možda se i zaposlim uskoro...
e da mi je samo jednom dobiti otkaz, pa da i ja mogu reci, da sam nekada radio...
prema ovome ja već deset godina uzastopno dobijam otkaz. niđe veze