Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spavaš li mirno Los Angelesu?
@SoYuZ90 spava mirno ali na sedativima.
Sad sam ciku dosao. Grad je pun ko sibica. Vecina stranaca doduse veceras je bila dijaspora.
Nagli porast temperature u gradu zbog povecane koncentracije usijanih glava.
lol, koja guzvara :)
Parada pijanstva i kica
Ima nesto u Bosni, 'od_vajkada' nepisano pravilo ili bar spontano njegovan obicaj; 'nesto' posve znano svakom ko je stasavao u bilo kojoj bosanskoj varosi, kao i namjerniku koga je put nanio kroz Bosnu. Korzo. Rijetko cete gdje u svijetu, ako uopste, naici na ishta slicno, a pod sigurno ne na nacin na koji se to njeguje kod nas: ushicena predvecernja relaksirajuca (pomalo ceremonijalna) setnja, druzenje koje se, bez obzira na naporan dan, niposto ne propusta.
Sad ce biti parade i kiča...
papani i dijaspora, ne izlazim iz kuće dok ne odu ovi paraziti nekulturni. jedva čekam lijepu zimu da se miševi vrate u svoja skloništa...
@harunf123 po cemu je dijaspora nekulturni parazit? :)
Puno raje ima, to je istina, ali da je neko ludilo... vala i nije
pa preko kliksa i nije, dodji pa ces vidjet
Lijepo ljeto.
Asaf, Komanchero!
@fbuser, Ne brini svuda su oko nas I nezele da ih prepoznas..
Samo da ima policije makar malo vise.Sinoc sam prosao od Sebilja do Importana nigdje jednog policajca vidjeo nisam a prosijaci preplavili stari dio grada.
Lijepo naše Sarajevo a dušmani u šume 😍🇧🇦😍🇧🇦😍🇧🇦😍🇧🇦
Ponekad se nasmijem kad prođem ferhadijom kad vidim koliko uporno te djevojke žele da budu primijećene..