Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji podrzavaju i nalaze opravdanja za ovog manijaka, zamislite da se ovo desilo vasoj kcerki, majci, prijateljici, nekom bliskom. Nimalo prijatno. A ovaj covjek predstavlja lik i djelo manijaka, pedofila, dno.
@Kalopsia Jel si sigurna da ova djevojka nakon 10 godina se odjednom sjetila slučajno ovih stvari. Pa nije joj pozajmio svesku matematike pa zaboravila. Dajj pa sad kad glumica je plaćena kao i pjevačica znači 0 KM nastup i ako dobiješ platu to je jer si na budžetu. Sad svi treba da je tješe radi nečega što je bilo prije 10 godina i da osuđuju ćovjeka bez dokaza. Ako je kriv treba u zatvor ali prečudno je ovo da bi bilo istinito
Onda mi je rekao da ustanem i okrenem što sam ja poslusno uradila.... Pa da ti je rekao da skačeš sa nebodera da li bi skočila. Meni neki dan prilazi stariji čovjek i traži mi jednu marku, ja sam mu dao... da li ga mogu tužiti za pljačku???
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Šokantno. Alarmantno.
šta je tu čudno pa svrbima je u genima nagon za silovanjem. To je bar dokazano a evo vidite i po mnogim komentarima 🤮🤮🤮
Srbijo, kad ćete početi pričati o genocidu u BiH koji je uključio silovanja hiljada žena od strane takvih miroslava i aleksića?
zbog ovakvih treba djecu sto ranije poduciti sta je dozvoljeno a sta ne,i ko su pedofili
Stari kučak
Samo bi volio da se dokaze da je nevin, zato što svi osuđuju na osnovu izjava nije čovjek mi procesuiran ni osuđen već je linčovan
Kao i u slučaju Weinsteina nije mi jasno da žena koja je "silovana" to i ne prijavi? Nekima se to navodno dogodilo i po nekoliko puta a da nisu prijavile u policiju što bi bilo jedino normalno? Sve mi to liči na seks iz nekog interesa a da se sad sve to pokušava unovčiti. Nije silovanje ako vam neko kaže da legnete i raširite noge a vi pristanete već ako vas silom natjera na tako nešto, barem bi to tako trebalo da bude...
@sandor1 Boze sačuvaj, proguglaj, nauči, educiraj se, pa piši. Sram da te bude. Većina žena ne prijavi zbog ovakvih komentara i osude društva za zločin za koji apsolutno nisu krive. Takvi poput tebe su upravo saučesnici. Gdje je nestala empatija, altruizam i humanost?
Dragan Marinković Maca se oglasio povodom ovog slučaja: Kad bih pričao ko sve zove glumice na kasting u 10 uveče, ne bi vam bilo dobro. Glumci, veliki šmekeri, kad bih rekao ime, videli biste šta je skandal. Zovu da dođu u kafanu na kasting. To je normalno, bez srama. To nije retkost, nažalost. Tako je i u svetu mode, manekenstva, u svetu glume, to je tako. Te sekcije te uslovljavaju da bi negde igrao, radio...
Oborio me polozila sam. Da je vama smetalo rekle bi i prijavile poslije prvog puta. Ne opravdavam njega ako je to uradio, pravda je spora al dostizna.. Alii sutjeti tolike godine
@gooUser1584556468 zašto te čudi što je djevojka šutjela, postoje žrtve koje se nikada ne usude pričati o svojim traumama? A sudeći po komentarima kojih ni ovdje ne manjka, tipa “kriv je on, ali je kriva i ona, da nije k. Htjela ne bi je ni silovao, silovanje se ne dešava dva puta” itd. nije ni čudo što na ovim prostorima žrtve uglavnom šute. Jer, ako progovore, tek onda im slijedi pakao od nebuloznih komentara i osude likova sličnog mentalnog sklopa kao ovaj dželat.
Po mnogim parametrima i prema ovom prethodnom clanku,na Balkanu a i vecem dijelu svijeta, od prilike 25-40% muskaraca koji su na pozicijama ili su mocni ili utjecajni, su silovatelji..Moj bivsi generalni Direktor, niti jednoj nije dao dobru poziciju ili unaprijedio u bolju poziciju, ako nije imala snosaj sa njim, a ako je bila starija, onda "potkivanje", i to je generalno ponasanje ove grupe ljudi..od Ljubljane pa do Manile...
Ovakve njuske vode skole i cijenjeni su i uvazeni gradjani. Nije ovo samo Srbija, koja je po sebi jadna i iskrivljena zemlja, ima toga i kod nas, ovo je samo prikaz koliko je drustvo potonulo moralno i eticki. Vidi se i po mizoginiji u komentarima na skoro svim portalima drzava koje su nastale na rusevinama ex Yu.
Weinstein u Srbiji. Jos je grupa počinjala predavanja sa "Oče naš", koristeću vjerske citate, sto je tipicno kult vođe- pristup svojim naivnim ovčicama, koji kroz očenaš i MOĆarenje paralizuje žrtvu, kao zmija svoju, za svoje lične potrebe. Mika Aleksić je takva zmija, psihopata tipikus.
Od same price, komentari ovdje me jos vise sokiraju. Vi ocekujete ozbiljno od djeteta od 16 godina, koje u profesora gleda ko u boga i autoritet, da na pitanje “sexas li” otrci do prve policijske stanice i prijavi - sta tacno? A pri tome, ovakvi pripremaju svoj teren i svoj uticaj godinama, prije nego napadnu.
Sta reci a ne pogresit
Vremenom.se to u braku i vezi manifestuje..to treba svaka djevojka da prijavi..manijaci i incest manijaci..to treba zakonom kako jeste 15 godina..pa ce u zatvoru osjetiti isto..
WoW sad ce ovaj dedica manje da kara... Zelim mu zaista najstrozu kaznu koja mu se moze dosuditi...