Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican glumac. Sve drugo sto mu se desilo je zivot, nemojte suditi da vam ne bi sudili, niko ne zna sta ga u zicotu ceka, kakva iskusenja i situacije, danas je tesko sacuvati zdrav razum, na svakom cosku nasilje, nepravda itd
Šmeker njegov najbolji Film.
Bio je odličan glumac, seriju Sivi dom nikad neću zaboraviti, neponovljivo. Nevjerovatna glumačka ekipa, a među svima njima Laušević se nekako posebno isticao. Bila je neka karizma u ovom čovjeku. Žao mi je što mu je taj jedan događaj potpuno promijenio sudbinu, ali njemu je sigurno bilo još više žao. Nezaboravna je njegova rečenica: "Godina prođe, a dan nikad."
Портал бауштелаца некога прозива за рад на црно? Надреално.
nadrealno je to tvoje profil ime
Bolje bi prosao u Texasu tamo je kult nosenja pistolja i pucanja za najmanju sitnicu.
Је ли ти то сународник Деен рекао гдје на нађеш Црну Елегију?
Malo se previše uživio u ulogu koju je imao u seriji Državni službenik.