Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pita ga ova Kineskinja hoćeš sendvič sa parizerom
Šta bošnjo znooo, no sjedjet pred zadrugom i ismijavat nekoga. On je barem bio u Pekingu i dogovorio bezcarinski robni režim sa za koji dan najvećom ekonomijom svijeta. A mi nismo sposobni ni sa Crnom Gorom riješiti otvorena pitanja.
Ajde ne dipr! On sve nesto radi, on sve nesto dogovara, on ima najvecu, najbolju ekonomiju u regiji, a nemaju za parizera. Zasto su im ljudi nezadovoljni ako on nesto kao radi za građanstvo? On koliko dogovara trebali su do sad Švica biti. Penzija im 100€. Mi u BiH smo to poslije rata imali. Nijedna ekonomija na balkanu nije dibra, pq ni u Srbiji.
dindon32 Ja nisam rekao da im je ekonomija dobra. Ali sam rekao da je čovjek barem neđe otišao. Ne lupeta pred zadrugom. To što ti i poslije 30 godina imaš srce puno mržnje... To je već drugi par opanaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Trazi ko ce mu dati olovku, da zapise na brzinu plan koji je skovao dok je tako usamljen setao... to su velike misli jednog vladara, kralja svih serba! Ne seta on sam nikad! tu je osoblje hotela i jednostavno zeli biti medju obicnim ljudima! - preuzeto sa Pinka!
Zeza ga kineski traži prevodioca
Vučić je itekako dobrodošao gost u Kini!Kina ga itekako ceni i poštuje i kao čoveka i kao političara.To smo mogli da se uverimo i kako je dočekan i ugošćen i kako ima podršku i predsednika Kine i naroda!Ove vaše izjave ,suvišne su i nemaju veze sa vezom!
Vučić je itekako dobrodošao gost u Kini!Kina ga itekako ceni i poštuje i kao čoveka i kao političara.To smo mogli da se uverimo i kako je dočekan i ugošćen i kako ima podršku i predsednika Kine i naroda!Ove vaše izjave ,suvišne su i nemaju veze sa vezom!
Predsednik nikad nije sam, Srbija je uz njega!
Covjek ponavlja tekst svog govora na kineskom.
to je samo privid, on ce nama ispricati kako se sastao sa svima na po nekoliko sati...samo dok dodje na hepi i oink
S namerom dodjoh u veliki grad ostade za mnom moje rodno mesto na rastanku majka grlila me dugo cuvaj se sine i pisi nam cesto Ref. A jaaaaaa sam poceo da lutaaaaam
Dobro pa udari u zid, šta bi bilo da je kojim slučajem šetao kineskim zidom 😁😁😁😁😁
Mozemo se mi smijati, ali njega barem netko negdje pozove pa se mozda nakon lutanja hodnicima sa nekim i sretne. A tko zove ove nase? Zovnu ih u Brisel kada treba usi zavrtati ili ako se samopozovu u Ukrajinu ili kod Orbana. Rugamo se, a gori smo
Jeo pasulj,stomačni problemi.Ne zna jel' prdnuo ili se usr'o
jako smijesno, umirem od sege...
On je bio student generacije. Pored Milanovica i Tadica, jos jedan od uspjesnih bosanaca koji uspiju tek kada presele, doduse malo su asocijalni.
Odakle se preselio? Iz rodnog Beograda? E bosnjadijo, ala lupetate, pa i da je od vas - mnogo je.
ovo je Buenavista Antisocial Club 😂😂
Izgubiose covjek veliki neki hodnici nijese mogao snaci sam.