Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svetlana je jedna velika gospodja, a gospodstvo i kultura su najveci problem vlastima, ne samo u Srbiji, nego i kod nas. Oni vole seljakluk i nekulturu upakovanu u tradiciju. Jacajmo kulturu, govornu, saobracajnu, svakodnevnu, politicku, manimo se traceva, galame, drustvenih mreza i vec smo na putu za promjenu.
Prosula ga Ceca ko lavor s balkona !
Nista pijandura ne zna. Nista
Apsolutno tačno, dok je bio u diplomatiji nije se čula!
Ovaj lik je bolestan, prepire se ponaosob sa svakim ko nije za njega, odgovara po portalima na komentare pod laznim imenom, psihopata
AV av mi je dosta u 24 sa zoranom kesićem ne morate ga ni vi pratiti non stop. Pratite malo opoziciju ako hoćete ili nikoga najbolje.
To je demokratija , jedan seljačić komentariše glumačku divu ovih prostora.
valter11, nije ovo nikakva "demokratija". Ovo je nedostatak kulture, bez obzira na drustveno uredjenje.
Koji bijednik. Srami se Srbijo ako znaš šta je stid.
srbija=zadruga 😉😭😭
Sreca pa glavni mediji u Srbiji ce objavit ovaj demant :). Cenzura kakve ni u S koreji nema
Sta očekivati od parizera.....
Hahhaha parizer ....
Nije ti to Vulićka , mufljuzu !!!
Bravo kraljice. U stilu Emilije Popadic: gospode boze! :)
Kriminalac Aleksandar Vučić-Musliu ima kompleks od albanaca jer mu je tata (on je vanbračni sin Angeline Vučić) Fahrudin Fahri Musliu.