Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kocka je najvece zlo.kad se drogiras bar samo sebe ubijes,ovako na kocki izgubis i neciji dom,krov pod kojim zive i necija djeca.kod nas kladionice i kasina na svako 100 metara,mi smo najprimitiniji,najzaostaliji,najsiromasniji i najgluplji narod u Evropi.Prvi smo samo u palamudjenju i prodavanju suplje.
Zato smo stručnjaci za geopolitička dešavanja u svijetu.
Sejo je bacio sa balkona svoju prvu zenu,to svi znaju
To je ufurani sandzacki vo koji rice po vaserima i misli da je frenk sinatra sa pestera, nije ni cudno da se to desilo kad je ova dama skontala skim ima posla.jest da joj je trebalo malo vise vremena.
Sejo je propali klosar, kockar i alkoholicar. Nisu mu strani ni odredjeni suplementi. Sve je popio i prokockao
Ovo je moja kuća živjeo sam tu Ovo je moja draga volio sam....
Mikrofonom je Sejo Kalaču
Molim vas pojasnite, jel Sejo lijevo ili desno na slici?
Ne bi Sejo nikom glavu sjeko, on da zna sjeci, on bi sebi kosu osjeko (osiso se)
Ala ala ala to ne valja
cime? noktarcom?
čuj nije nikome prijetio nego samo nako došao ženi pred kuću :))) e moj Sejo... A još jače što je dao bivšoj ženi punomoć pa se žali što je prodala ona kuću hahaha joj jesi glup Sejo
Sejo Koljač
Nek s Muslimovicem snimi duet, nek se vade zajedno.
Bože sačuvaj!
https://youtu.be/EinfUsGZajU?si=Vo3zdGLCTINNZdRj