Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I dalje misli da je more madjarsko
Mađari imaju kompleks teritorijalne zatvorenosti, jer su nekada bili pomorska imperija dok Bošnjak Tvrtko nije oćero i njih i kattollibane koji govore bosanskim jezikom.
NAIVKO....GDJE IMA IZJAVA NJEGOVA DA JE MORE MAĐARSKO??? NAĐI MI?? TO STO MEDIJI HUŠKAJU NAROD NA NJEGA (JER GA OGROMNA VECINA PODRZAVA) to je nesto drugo??? nađi mi njegovu izjavu????? ili je reko neko muz kaficu,pa ovi prenijeli??? je li vi shvacate da drzavnici ne mlate i ne daju intervije bez televzija i novinara??? gdje su njegove izjaave?????SPIN MEDIJA JE NEVJEROVATAN!! ISTO KAD SAM BIO U RUSIJI....80% NEMA POJMA O SRBIJI I BOSNI!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da ovaj Orban nije malo peša? Nešto mi se puno grli s desničarima, a i ovaj outfit mi malo liči kao za predstojeću paradu u Beogradu.
Upravu si. Šta bih dao da budem gotivljenik Mađara i Rusa kao ti...
Dobra reklama
pa ti ae sine drogiras to nije lepo
Ponio metar da razmjeri 😁
Mene bi bilo stid sa ovim fashistom biti u bilo kakvoj relaciji. Gdje on tu sve smrdi na diskriminaciju i korupciju. Dokazi su u bosni
Cudo govno neko ne istambura...
Hrvatska se okomila na Bošnjake, dok Orban reži na promorje.....
Opet ce Madzari i Italijani doci po svoje. zivi bili pa vidjeli
Putinovi pipci.
Vec on sprema bjezaniju
Mile Kitić i stric.
doso da vidi to svoje more