Ljetuje u Lastovu
109

Viktor Orban odmara u Hrvatskoj: Neprepoznatljiv s bradom, a majicom zaintrigirao mnoge

N. C.
(Foto: Facebook)
(Foto: Facebook)
Mađarski premijer Viktor Orban nalazi se na odmoru u Hrvatskoj, a mnogi ga ne bi ni prepoznali s obzirom na njegovu odjeću, ali i bradu.

Naime, da Orban ljetuje na hrvatskom primorju otkrio je Zsolt Németh, predsjednik parlamentarnog odbora za vanjske poslove Republike Mađarske iz stranke Fidesz, koji je na svom Facebooku objavio fotografiju premijera.

Na fotografiji Orban pozira neobrijan, s kapom i sunčanim naočalama te nosi majicu s neobičnom slikom. Njegova majica izazvala je veliku pažnju, a mnogi su prikazanu kartu uspoređivali sa svjetskim državama, tvrdili da je Rusija ili SAD, i iz toga izvlačili političke komentare, dok upućeniji nisu malo bolje pogledali i prepoznali - Lastovo. Iako lokacija susreta nije otkrivena, ali su mnogi zaključili iz odraza na njihovim naočalama, a riječ je o Zaklopatica, preciznije njezina luka, na otoku Lastovu.

Mađarski premijer tri sedmice se fotografirao sa zaposlenicima konobe na Braču, a nedavno su objavljene fotografije s večere na kojoj je bio u društvu hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića.

Milanović i Orban su večerali u restoranu na Paklenim otocima kod Hvara. U zadnje vrijeme Milanovića i Orbana povezuje blagost prema Vladimiru Putinu, iako su obojica osudila invaziju na Ukrajinu.