Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako ce brega kad nadje tifu.
E ovo je lijepa novinarska prica o sudbinama ljudi.
jeste sve dok se kamere ne ugase pa mu onda daju 20 dolara za alkohol i nooga !
Glupost! Šta čovjek prvo radi kada izađe iz zatvora? - Traži najbliže i najdraže ljude koji mu mogu pomoći. Ovaj kao izašao, nije bilo posla i on ostao na ulici. Ma daaj, jeftino skroz. Svaki normalan čovjek bi otišao u radijsku stanicu, redakciju nekih novina i sl. i pokušao barem na taj način pronaći nekog najbližeg. A on je tada vrlo lako mogao pronaći Santanu, jer je bio u procvatu karijere. Ovaj je definitivno zaslužio i da ostatak života provede na ulici jer nije koristio mozak. Ja bih barem otišao u onaj restoran gdje smo jeli zajedno, u kafanu gdje smo pili zajedno, pa neko bi me se sjetio majku mu, valjda bi mi pomogao.
kako zivot moze krenuti u jednom trenutku niz brdo,jedna greska i vidi.....kako je ovo tuzno.
Sad gledam na Wikipediji, M.Malone se spominje kao jedan od kompozitora pjesme "Soul Sacrifice" sa Santaninog prvog albuma. Znači, mogao bi čiča tražit i procenat zarade od toga. Ne vjerujem da je dobio novac od Santane, inače ne bi izgubili kontakt 40 godina.
život piše drame
Pokloniće mu novi kontejner.
Santana razvaljuje.
Damir Nikšić je to lijepo izrežirao http://www.youtube.com/watch?v=MVhPXoBYjWE
I onda je svako otisao na svoju stranu a narod ej ocekivao da ce Santana da pomogne svom starom bubnjaru. a zasto bi? nije mu pomogao svih ovih godina.
e moj mujo. ne kontas ti ono sto ja napisah, nisi ti kriv. roditelji su krivi.
e moj mujo. ne kontas ti ono sto ja napisah, nisi ti kriv. roditelji su krivi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
lijepa priča, dosta više ubijanja i kriminala...
http://www.youtube.com/watch?v=_JNFeYPZyVw
'vako ce isto brega kad nadje tifu.
Ja sam sinoc sanjao Aliju, i jutros mi se ukazao. Rekao mi je da slijedim zelene puteve, koji ce me dovesti negdje na Poljinama. Tu zivi Princ od Bosnjaka i on ce mi dati zelenu karticu u ruke i ugurati kao svog najblizeg roda u BH Telecom. Ali da bih to zavrijedio moram biti glup i podoban. Jer jedna porodica ce ostati bez hljeba kad mene ugura u BH Telecom. Jutros sam to uradio i vec vidim bolje sutra. Hvala SDA i hvala princu od Bosnjaka - kirBa.
Nemaš pojma koliko su ti glupi komentari, na njih se zgražaju čak i oni koji su protiv Alije i SDA.
Ma on jedino u bihacu moze bit najbolji