Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tarik F.-De.Bilde
Da je bitno to sto je doticna glumica porijeklom iz Sarajeva, bila bi i dalje u Sarajevu. Sad, vjerovatno ga se rijetko i sjeti.
Aman što ga i ti serentas, ne preceruj.
Tarik bosanac koji se prilagodio zivotu u Hrvatskom jet setu. Njegova kreativnost i improvizacija na tv-i prevazilazi hrvatske voditelje i jos jedan dokaz da je bosanac ..
kako nisi spomenuo Dariju iz Sarajeva, koja je završila u ratu u Zg... Odlična glumica koja je imala i ima role i u našoj kinematografiji.bravo za sve troje i naklon do poda. ljepša strana naših umjetničkih ambasadora i doaenke na pozorištnim daskama Svetalne. ❤️💙❤️
Sav sam se naježio...od vas lezihljebovića.
Ja hoću živoooot Bolji živooooot
Tarik je veća hrvatina od Tuđmana, govori čisti hrvatski jezik, ima čist naglasak bez zeničke čađi. Prodao se, a on to vjerovatno tako ne vidi.
Nek samo jednu kritički progovori, nabit će ga nogom i Ceci podstanare jer ga u Bosni vide kao ljigavca.
Tarik je gospodin i čovjek prije svega, ko ebe vas zaostale bošnje koji mislite da je mentalitet plemena i dalje način na koji nacije funkcionišu. I ne samo vas, sve pripadnike ovih 'velikih' naroda iz bana država koji misle isto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja ne znam za vas ali ovaj lik mi je odvratan do bola..
Uh sto je grohno milijunas..