Poseban susret
65

Tarik Filipović rasplakao se nakon susreta s Svetlanom Bojković: Zagrljaji i emocije, hvala Ceco

D. J.
Foto: Instagram/Tarik Filipović
Foto: Instagram/Tarik Filipović
Glumac i voditelj Tarik Filipović, zajedno s kolegicom Dariom Lorenci Flatz, jučer je u Rovinju izveo svoju predstavu "Da sam ptica", a pogledala ju je i legendarna glumica Svetlana Bojković.

Tarik je na svom Instagram profilu objavio dvije fotografije na kojima on i Darija poziraju sa Svetlanom, a u opisu je otkrio koliko je taj susret bio emotivan za njega.

"U glumačkom životu i umjetničkom trajanju dobiješ nagrada, priznanja kojih se rijetko ili nikako ne sjetiš, ali pamtiš najveće nagrade - ovacije zadovoljne publike. Posebno u srcu ostaju pohvale glumačkih velikana koji su godinama i iskustvom ispred tebe i koje si uvijek cijenio, kojima si se divio", započeo je Tarik svoju objavu.

"Boris Dvornik, Mustafa, Špiro, Vanja, Gregurević, Zdravka, Genda, Polič… njihovi hvalospjevi za tvoj rad su neprocjenjivi. A takav je bio susret sa glumačkom divom Svetlanom Bojković nakon odigrane predstave 'Da sam ptica' u Rovinju. Suze, zagrljaji, čista emocija, hvala Ceco", zaključio je Tarik ispod objave.

Riječi hvale za Svetlanu imala je i Daria Lorenci Flatz, glumica porijeklom iz Sarajeva.

"Kakav doživljaj i čast, diva Svetlana Bojković je bila na predstavi! Odrastala sam uz njene likove na ekranu, takav gušt je bio sresti je. Život je stvarno pun iznenađenja", zaključila je Daria.