Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ima već tri godine? :(( RIP legendo!
Veliki glumac. Ne znam da li ima veci na ovim prostorima!
Neprevazidjen glumac svaku ulogu od komedije pa nadalje odradio perfektno.Rahmet ti dusi i lahka crna zemlja
Imao sam tu cast da ga upoznam jedne prilike.Jedan od najboljih glumaca ex yu i ogromna persona. Neka mu je lahka zemlja, zivjet ce vjecno kroz svoja djela.
Meni osobno najbolji glumac sa ovih prostora, no Lud, zbunjen, normalan mu nije trebao, to je bio jedini šund u kome je glumio, valjda se malo zezao pod stare dane.
100% tacno
Najbolji glumac s ovih prostora svih vremena, veliko postovanje za tu legendu i velikana, a to sto je kremiran to je njegova zelja i njegova stvar nitko to ne treba prikazivati kao nesto lose ni blizu..
jeste li i vi protiv toga sto ga je porodica kremirala. kakva glupost.
Koga boli racku šta neki komentatori na kliksu misle?
Koji kreten.
Duboki naklon i poštovanje Mustafa🎩
Sarajevo ga zbog umiljavanja Beogradu nikad nije htjelo
Beogradu????? Kad si rodjen/
Neizbrisiv trag je ostavio!