Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobri su turci samo ne vjeruju bosancima kad su u pitanju fabrike.Kazu sve. go lopov i prevarant.
Nema većih prevaranata od Turaka
Nece Bosnjak da radi za 280 eura mjesecno, a serv hoce.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mrs u pm Turci su bili okupatori u BiH
Toliko je popularan da ga samo mati i prepoznaje u Sarajevu.
Imamo mi i u Bosni ovakvih koji dodju na odmor objave status konacno kuci u nasoj lijepoj Bosni obidju roditelje i nazad u Njemacku.
Kazu jedva prosao carsijom od fanova,podjelio je sto hiljada autograma haahahahah
Pogriješio si stanicu,tvoja zemlja je Srbija,tamo su vam braća i sestre,kao što su njihovi očevi i rodni listovi u Turskoj,ostavite Bosnu na miru ona je uvijek bila zemlja svih naroda i narodnosti.Kamo sreće da to shvate ovi majmuni na vlasti jer ako ne shvate progutat će ih Bosna kao i sve one koji misle da mogu kako hoće.
Šteta što mi bošnjaci nismo turci, jedan od najvećih naroda i civilizacija na planeti. Porediti turke i turske primitivne pravoslavne konjušare serve ili mongolsko mađarsko talijanske konjušare Rvate je neprimjereno. Ta dva čopora niti imaju identitet niti kulturu. Sve što posjeduju i imaju jeste produkt i proizvod stoljetnih i milenijskih okupataora. Ta dva čopora su toliko iskompleksirana svojim podaništvom i konjušarstvom da je to ostavilo neizbrisive posledice.
Šteta što mi bošnjaci nismo turci, jedan od najvećih naroda i civilizacija na planeti. Porediti turke i turske primitivne pravoslavne konjušare serve ili mongolsko mađarsko talijanske konjušare je neprimjereno. Ta dva čopora niti imaju identitet niti kulturu. Sve što posjeduju i imaju jeste produkt i proizvod stoljetnih i milenijskih okupataora. Ta dva čopora su toliko iskompleksirana svojim podaništvom i konjušarstvom da je to ostavilo neizbrisive posledice.
okupatori
Koja logika
Kojih predaka jadan ne bio!?
Welcome home bro !
Sigurno mu je predak neki iz Laktasa
Pa to je isto 🇧🇦🇹🇷
Serija je mnogo dobra.
Čuj poznat