Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravu si..Trebali su mu dati dok je bio ziv..Malo ko je uradio shta je on uradio,ali posto zivimo na jednoj nezahvalnoj i pokvarenoj planetom neznamo biti zahvalni onima koji dobro rade i pomazu ljudima. Nikad se vishe neche roditi jedan Michael Jackson..Unjemu nikad nisam primjetio malkice zla vazda je bio pozitivan i isho svojim putem iako su ga tolko puta probali oborit.
ng dje je on sahranjen,zna li neko o ovom?sto se tice ovog jadnog covijeka kasno je sada on je pod zemljom,trebalo mu je dat pocast dk je bio ziv;
a šta si ti, ti držao svijeću i znašda je pedofil?! Ja kako znam, on je oslobođen, čak je i mladić koji je bio navodna žrtva kao dijete rekao da su njegovi roditelji u optužbi za pedofiliju vidjeli šansu da zarade, što se na kraj i ispostavbilo kao istina. Jer, ja imam djecu, i da postoji najmanja sumnja da mi je neko iskoristio dijete, nema tih para koje bi mene mogle ućutati i natjerati da povučem tužbu. Uostalom, ja mislim da čak da roditelji i hoće, ne mogu povući tužbu, jer država i tužitelj to ne dozvoljavaju. Apsolutno sam za Majkla jer je u biti bio jedno veliko dijete, koje je voljelo sve ljude, životinje, rase...iz njega nije se mogla osjetiti odbojnost ni prema kome...oči njegove govore da je bio dobar čovjek, čovjek koji nikada ne bi donio rat, nego samo MIR u svijetu.
Pedofil
http://www.youtube.com/watch?v=_MAKLq865bk
E garant :-)
MJ je spojio bjelce i crnce. Da nije bilo njega Obama danas nebi bio prvi afro-americki predsjednik...