Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Automatski gubim sažaljenje kad je riječ o prstenu od 4 miliona dolara. Stoga za razliku od prominentno zaprepaštenih Amerikanaca upućujem riječi podrške francuskim razbojnicima.
Ako nisu umočili ko da nisu ni bili.
Yeah, they went full Srebrenica on her ass
stvarno strasno..
Sad bas kurava nece doci nikad da su u americi pa se mozes vadit na kripse i bladse a ovako zivili PINK PANTERI
Ovaj kanye ko buldog
Da se covjek zadesi u tom momentu u toj sobi,Kimi povaljena na pod i naguzena licem dole,stvarno moras bit karakter da sam sebi ne kazes:yebo milione ja zatrpavam ovu rupu taman mi otpo i robijo dozivotno!!!
Pink pantheri srpska posla
cudo sad nisu po fejsbuku #PrayForKim #JeSuisKim
nek su je opljackali.. nadam se da ih nece nikada pronaći.
kao sto je mamic znao rec : ma nabijem na ku..c i tu kardashian 😀
i tata bi sine :)
http://www.klix.ba/sport/nogomet/odlicna-atmosfera-u-briselu-zmajevi-se-provozali-na-biciklima/161004003.Naravno da je dobra atmosfera sa 10 milioncica hahah
Bas sam se cudio sta ce nasa repka na biciklima danas u Briselu.Nije Pariz daleko ;)
neka su je oplhackali. cuj prsten vrijedan 4 miliona eura joj sto seru u pm
ona mislila da je samo obozavaoci prate u stopu