Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vama gospodjo svaka cast . a tebi mali .....
@milivanili Jel ovom crnom čupavom?
Jao se onima na koje ti utičeš. ®
ma nemojte tako ljudi, nasi strucnjaci kazu da nema potrebe za panikom, to sto normalne drzave zatvaraju ulice gradove cak i drzave, kod nas kazu da nema panike
@DuleSavic Ne eto, riječ modne blogerice ima najveću težinu.
CUUJ! NISMO MI ZNALI DOK NAM TI NE RECE..JASTA NEGO JE OPASNA STVAR-CIM NEMA LIJEKA A CITAV SVIJET ZAHVATO..STA CES OPASNIJE.
Ja mislio Sheron Stone
Jesu se zabari usrali. Bolescure bile nisu se pocesali po guzici. Rat preko puta njih bio mrdnuli nisu, slali Talijane na biciklima da smrde ovdje.
Kako lijepa žena!!!
KOJI THREESOME :d
Glupa Europa uvijek najebe, Kina vjesto manipulira, USA isto, Rusi isto, samo se po Europi sve zatvara i izolira, i najvise je u medijskoj paznji.
Eto da nije ona rekla nebi ni znali da je tako... A ko je ona?
sad će je WHO postaviti za ambasadora dobre volje
Misljenje modne blogerice o koronavirusu... Klixe, klixe...
hahahahaha keri nosi sal... hahahaahahahahaaha
Ne znam. Svijet se toliko bori i strašno odugovlači sve ovo. Svijet je paralizovan i ko zna koliko bi ove mjere mogle potrajati, a virus se i dalje širi. Nekad pomislim da bi se s ovim virusom trebalo suočiti 'head-on', ali opet, ko zna šta je prava istina. Mediji odavno ne prenose, nego fabrikuju vijesti.
Ako ona tako kaže, onda je to tako...
Jako mi je inace zao ovih milijardera,jbg propade im poso,nemogu da šiju nemaju kineskog materijala😂😂😂😂propade im sezona a bili su planirali milijardu okrenut ove sezone😂😂😂😂ma dobro je nekad i ovo čudo da se ovi uspuhani malo restartuju
Pa vidis idiote da je sakupila 3 miliona eura da donira bolnicama za opremu
Ma neka novinara, influensera, modnih izvjestaja, javnih licnosti koje se bave slikanjem ili sutanjem lopte - od njih sve info treba uzimati. To sto je od septembra prosle pa do februara ove godine od sezonske gripe umrlo 1,4 miliona ljudi - ma sitnica. Koronaaaaaaa!!!
Hvala vam blogerice sto postojite, sto nam ove karantinske dane putem vasega bloga uljepsavate, cinite da nisu dugi i dosadni ... Zelim vam da i dalje ostanete najbogatija i da iz vase karantine jos puno para zaradite. Mozete li nam prepuruciti koju masku, koji alkoholni gel, prije svega koje marke je najefikasniji da koristimo, koji kurton i sl. Hvala vam velika unaprijed i unazad...