Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prirodna, prelijepa, skromna
👍
@ZenicaBlues Kakva li je tvoja, kruha ti, ako je imas.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja kad na ovom Klixu čitam komentare, zaključim da je nama još i dobro, kakvi smo..Čast izuzecima koji napišu normalan komentar, ovo ostalo stvarno,raznih se tu dijagnoza može postaviti..Djevojka prelijepa, pa pobijedila na takmičenju ljepote...Samo pamet u glavu, draga Medina, škola pod broj 1, fakultet obavezno..Ovo neka bude jedan lijepi hobi..SVAKO DOBRO TI ŽELIM!
Šta joj dođe Miroljub Petrović?On isto tvrdi da je iz Kuća.
Mjenjaće te k’o što razmjenjuju riječi,iza tvojih leđa pričaće viceve….
Fina djevojka sve stoji, pristojno izgleda… ali za miss treba ipak nesto drugo.. uhvati se curo skole i posla.. za miss nisi ni 0.0% slagali te roditelji i pogresno usmjeravaju a i te budale sto te izabrale su corave.. svjetskim misicama nemozes vode donijeti, lijepa zgodna jesi ali za mis nisi..
Lijepa si i lijepu ti karijeru želim, Neka si nam živa i zdrava
u opasne vode zaplovila, mani se ti curo toga
Volim i crnke i plavke al brkatim dajem prednost
Komentari be like 💀💀
Lijepa djevojka.
Prava si hamša. Moras naći pravog stilistu!
lijepo i pametno zensko, svijet je tvoj djevojko samo se usudi
Manekenstvo i modeling su ozakonjena prostitucija. Tu je casting za nesto drugo. Sejtanski posao koji unisti duhovno srce mlade djevojke vrlo brzo. Sve sto vise tone u taj manekenski ponor sve je vise nezasita. Kada se pojavi ljepsa to je pece i pada u depresiju. Svaka dlakica ili celulit su joj najveci neprijatelji. Zapravi, sama sebi je dusmanin.
Svi vole tvoje idealne mjere, trpiti ćeš staračke ruke na sebi, ali to je dio tvoje karijere.....
Prosjecna cura. Njena ljepota nema sjaj; nema "ono nesto".
Oci su joj bez sjaja.
Eto nek ti imas ono nesto...
Dijete drago, skoluj se i fokusiraj na poduzetnistvo, pokreni neki svoj business... imaj svoju slobodu, svoj dinar, a da, naravno, i udaj se lijepo za normalnog, moralnog i ambicioznog... kani se skidanja i setanja po modnim pistama (losi su to putevi)