Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milic je legenda sarajevske rock scene. Od 70-tih je medju prvih 5 muzicara u BiH. Sretno sa zdravljem!
Ne daj se bolesti, moj školski drug!
Tako je Džoni, pridružujem se!
Seksualno nemoralan tip...
Legendo ne daj se , jer nam trebas jos
Rat je i onima koji su ga prezivjeli unistio zivote, na jedan ili drugi nacin. Ne samo njima nego i indirektno i njihovim potomcima. Ne moze biti normalno za ljudsko bice da na njega neko baca granate ili puca iz vatrenog oruzja i to duzi vremenski period. To su unistavajuci stresovi za um i tijelo. Koji su prezivjeli, znaju o cemu pricam, tako da ovo sto je covjek rekao ima puno smisla. Oni koji to nisu prozivjeli, ne mogu razumijeti, ali ne trebaju ni pametovati.
Puno zdravlja nasem Milicu.
Ali,dobar je Mića,raja sarajevska prava. Svako dobro legendo.
Sto rece Avdo Sidran Ovo je jos jedan sto misli da je prezivio rat.
eh moj doktore malo se i godina nabralo
the king
Rocky...samo hrabro
na stranu sve,Mica ima jako dobrih pjesama sa Vatrenim poljupcem,100 posto RnR sto kaze....Dobro zdravlje mu zelim svakako.
https://youtu.be/LJbBaG5Ru2s?si=dsPWOCCL2TF-5XCM jedna od najljepših pjesama o Sarajevu a bojim se da ga se niko nije sjetio ni upitati za zdravlje ili treba li mu šta...nema Benjamina vremena od FB....
pa zar si ti bio u ratu u Sarajevu
Pa ljudino umrijeti se mora sta si mislio da ce te zaobici nece valja nama preko rijeke