Komentari (284)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam da si pakaš Milane, ali nisam znao da si ovoliki.
Sarajevo ima milion turista, ali samo jedan turista kad dođe jednom u 10 godina mora ga čuvati specijalna policija, samo jednog turistu koji dolazi u svoj rodni grad, to govori o tom turisti a ne o gradu, jer je taj turista mržnju govorio protiv svog grada
Nele, ker koji je pjevao "KO NE VOLI Radovana, ne video Đurevdana". Bravo Milane. Ako je oko pi*ckica onda ste to vas dvojica
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ja došao zbog komentara, još samo kafu čekam
Paša, ide jedna mala s mlijekom i čašom vode ☕
Gura se Žvaljo na sve načine ne bi li došao u Sarajevo. Nema, frajeru, od toga ništa. Ni sa Reisom da se slikaš ne pomaže.
Tužno... Milane.
Ne vjeruj Srbinu ni kada spava!
Mislio Milan da je ovaj žvaljo pravi doktor pa došao na pregled. Nije Milane, to je propali pjevač jedne velike grupe, koji je pobjegao iz rodnog grada u Beograd, u onaj isti Beograd koji je generator zla bio i ostao. To je lažov i petljanac. A, Milane ima ona stara "s kim si, takav si".
Neletova glavna odlika je da je glup je iako misli da je pametan, ali koji glupan ne misli da je pametan. Pored toga je kukavica, odnosno pičkica, što je i sam u jednom intervjuu izjavio. Također je rekao da uvijek kada mu život stavi pred njega više mogućnosti, on uvijek napravi pogrešan izbor. Mali miš mekinjaš. Meni ga je nekako žao.
Kviz Slagalica, učesnik Nele. Iako su pitanja na nivou osnovne škole lik je dokazao i pokazao samo koliko je glup. Svoju glupst je htio sakriti šegom, šalom tj pokušajima da bjde duhovit.
bilo ti je dobro dok si muzao Bošnjake,a?
Nestalo horsa, a zna se gdje ga ima?
Dva smrada .
Dva smrada .
Pa milan i nenad srpska posla
U Zagrebu pokusavaju ozivjeti mrtvaca. Meni je Kustutica tu puno posteniji. Covjek vise ne pominje Sarajevo, jer se davno s njim oprostio. Ovaj jos uvijek nesto pokusava. Meni je to isto kao kad frajer ostavi trebu( Sarajevo ga se opravdano odreklo) ali treba i dalje pokusava da objasni eto kao da nije do nje. Kaze:"Nisam bio za rat". A sprasio u Bgd odakle su dolazili i seseljevci i arkanovci i crvene beretke i bijeli orlovi.
Pa Kusta je odjebao Neleta i sad je ostao sam sad bi on ponovo sa Sejom, a da je bio mudriji mogao je, ali jbg prošla baba sa kolačima sad je gotovo.
Ja, i?
Ne mogu da vjerujem moj Milane, sto ti je ovo trebalo. Zasto ti je jadan nebio trebalo da nam podvaljujes ovog prljavog i pokvarenog chetnika. Kao da nemamo mozak i glavu i kao da se nesjecamo ko je on bio, kakav je to lojavi i pogani lik. FUJ Milane. Poshrao si se na sve normalne Sarajlije, na sve koji su izgubili nekog u ratu, na pravdu, na karakter, na identitet itd... FUJ j. ti on m. pokvarenu
dvije čundare,sta bi ova binda Nele dao da popije kafu na carsiji
Mašala, Nele, što če biti čvaraka u novembru.
Au, Milane, Jauk'o sa grane