Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
takav je život dobro je što je još živ ,ali bio je legend i ostat će legenda sigurno
ZAR ON UOPSTE IMA SVOJIH ORGANA,??!!...HE,HE,HEH...
nevjerovatno kakvi ste vi idioti!Sve da se ne radi o Michaelu,sve da je sasvim obican covjek,a ne legenda muzicke scene,ovo je zalosno!Ljudski zivot je u pitanju!Bas bi voljela da znam kako bi vama bilo da ste na njegovom mjestu,a da svjet pise o vama na ovakav nacin!Sram vas bilo!Onima koji su zaboravili,Michael nije slijegao ramenima kad je bio rat u Bosni!Brzo ste zaboravili njegov humanitarni koncert,bas u korist BiH!Fuj kakav ste vi narod!Cast izuzecima,kojih je na zalost vrlo malo!
Jebat ga
Nevjerujem u ovo..S obzirom da je ovu vijest rekao jedan shto inache pishe samo zutu stampu nevjerujem da je istina. Interesantno kolko paznje jedan covjek moze dobit iako godinama nije izdao muzike niti neshto drugo uradio. On je jednostavno fenomen kojem niko nije ravan niti che ikada biti..Steta shto ga ovako tretiramo..sazluzuje bolje.
Jadnik bas mi ga je zao.ja bi mu dala i pluca i srce i sve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nazalost ima zlih ljudi,ali to ne mozemo promijeniti. ima onih koji ga mrze, ima one koji bi mu dali svoj zivot (kao ja), ima onih koje nije briga. ima i onih koji se drze po strani i ne petljaju se, ali im ipak bude zao kada se nekome nesto lose desi! jedina mi je zelja da ozdravi jer je potpuno normalan i talentovan covjek koji se ne razlikuje od ostalih. ima porodicu,djecu i prijatelje............ zasto mu onda zelit nesto zlo???????????? razmislite i sami sebe zapitajte kako bi vam bilo da vas cijeli svijet mrzi i da vam svi ljudi zele SMRT,Aa vi ste zapravo nevini i neduzni!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja mu mogu pomoci, ali cu ga prvo maltretirat dok mi ne kaze istinu. Nije bas da mi je stalo do istine, vec onako radi svog uzitka.
ako ode trebe bar fatihu prouciti .
@the spy, ime koje sam naveo je vjersko ime njegovog brata koji je odavno na pravom putu kao i mnogi drugi Mohammad Ali, Jabbar, Abdul-Rauf(kosarkasi), Ribery, Anelka, van Persie, Kanoute...i svako od njih uzme vjersko ime pa uostalom svaki dan srecemo u carsiji Hamzu Raznjatovica i Abdul Kerima Mirkovica ali tako je i kod drugih narocito kod zena i LEPA BRENA kada se udala u crkvi morala je prediti ime inace se ne bi mogla vjencati u crkvi!!!
Legenda - nadam se da ce prezivjeti, postujem njegov rad - a privatni zivot me ne interesuje. Cuvam fige da se izvuce iako sumnjam.
Pa cek...zar se on ne zove Mikael ili tako nekako, otkako je presao na Islam?! :D hehe
napravio je sebi od života horor i dramu u isto vrijeme, ali njegove pjesme će biti vječne. za sto godina se neće roditi ovakav muzičar
Tamo gdje mu treba biti mozak je šuplje. Sam je kriv.
Ne daj se brate...i ti i jermaine jackson kojem je vjersko ime Mohammad Abdul Aziz....
Vrlo bitna informacija iz šou biza ljudi, ne znam uopste sta vam je hahahahahha