Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Reci: 'O robovi Moji koji ste se prema sebi ogrijesili, ne gubite nadu u Allahovu milost! Allah ce, sigurno, sve grijehe oprostiti; On, doista, mnogo prasta i On je milostiv.'" ( Ez-Zumer, 53. ) masha`Allah, da je Allah ucvrsti u vjeri i da joj oprosti amin tako i njenu porodicu amin
GORSKI VIJENAC P.P. Njegoš Ćud je ženska smiješna rabota! Ne zna žena ko je kakve vjere; stotinu će promijenit vjerah da učini što joj srce žudi.
svaka čast mujke82, ajet koji odgovara temi
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Još jedan u nizu debilno-glupih članaka na klixu koji ima za cilj da sva tri naroda sada jebu mater jedan drugom... Totalno irelevantan članak.
Sta ocekivati od "pametne i nacitane" manekenke, ciji koeficijent inteligencije ne prelazi broj cipela. Kad odes tamo pa kad te budu poceli tretirati ko kamilu, samo za rasplod i radjanje djece kao i vrecu za marisanje i kad budes samo jedna od 4 njegove zene (to je valjda prava ljubav), onda ces vidjeti kako su fini i siroki u p.m. Ne bjeze dzaba glavom bez obzira u camcima iz Tunisa u Italiju, sve samo ne bi li se domogli evropske obale, valjda zato sto im je u Tunisu raj na zemlji.
"Slijedi činjenice ma gdje te one odvele"...A slusala je kako je Islam vjera terorizma i da blati i ponizava zene.
od svega mi je najzanimljivije kako on nju postuje i kako mu ne smeta njena "proslost" Da bas, covjeku iz Tunisa, pa ovi modificirani muslimani Bosanci, njih 90% ne mogu podnjeti proslost svoje djevojke/zene koja niti ima dijete niti je cijeli svijet gledao u donjem rublju, al eto, ovo je neki specijalni primjerak muslimana i to jos iz Tunisa.
ma k'o zvono što reče čika mirza, valjalo bi "prevest" ovu damu jal' pokrivenu jal' otkrivenu
Nikad nije kasno !
ničiji rob nikad nit sam bio nit ću bit zato se i borim da to ne budem, ko vas jebe ako ste robovi nekom starkelji, i one koje umotaju glave pa ih majka rođena ne može prepoznati :D
starkelji? ne ja nisam rob nekom starkelji,ja sam rob Gospodaru svjetova koji je vjecan :D a dobro, govorit' ces ti na onom svijetu, da sam bar da sam bar
nikad nije kasno tobe doci aa
ko zna što bi onaj šeik sa tri razreda osnovne škole rekao o ovom zaljubljenom paru
Prutom je treba za svaku golu sliku.
gledaj sad pomame vjerskih PR menadzera :D
allah je nagradio dzennetom. sve najbolje u braku i zivotu.
bom je ona ko zvono...
budaletina
Vidim neki pravoslavci ili sta vec komentarisu kako se nase zene zamotavaju, samim tim priznajete da niste bili u vasoj crkvi, niste vidili vase casne sestre? haj sto se zamotavaju vec se ne smiju ni udavati...Malo licemjerno katolici i krscani zar ne?
Ko je ova i šta radi na Klixu? Jel neka glumica ili šta, važna ličnost ili šta ti ja znam? Koja je poenta ove vijesti?
Poenta je da se zatucani nahrane dnevnom dozom vjerskih vijesti kako ne bi kukali da je ovo cetnicki sajt.