Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dolaze oni a groblje ubijenih sarajlija oko zetre …
Jeeeebeemo vam mameee bez principa svima koji ste otišli, da vam ova pjeva trebala je u vojnom srmdskom odijelu
Brena ostala da zivi medju zlocincima dok je bosna ubijana. Ni jednom se nije oglasila protiv toga. Barem da je jednom rekla zaustavite u ija je u BiH. Nista! Naprotiv pjevala zlocincima. Koji su joj dijete oteli kasnije. E glupi bosanci kome pare dajete. Ne zasluzujemo bolje
**bala vas ona,četnikuša Jel obukla vojno i šajkaću..Vi ste gori od nje
Jugogluperde i komunisti u ekstazi
FUJ KLOŠARI ,(Mislim na političare ) Narod ste doveli na ivicu gladi :penzionere ,studente ,demobilisane borce ) Aovaj turbo folk pustili da iznosi gotovu lovu iz Bosne .Zar se ovo nemože zabranit dekretom .Nek pjevaju Vučiću .
Jesu li ovo oduševile publiku?
Krezavi bosnjo tambura uz dandu i brenu, a miki navlaci tesku metalurgiju…
Sreća pa ne živim život klix komentatora, toliko ogorcenosti u svakom komentaru za 10.000 ljudi koji su sinoc pjevali iz cijelog regiona.
i magarac nekad postane pametan pa progovori kolko je glup.
Izbriši taj nick, idi spavaj mirno.. sad ce brena sa crvenim beretkama da ti pjeva… a ti spavaj… pusti klix. Nina-nana…
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Narod izdvaja novac cetnikusi...a djecu lojecimo SMS porukama..Aferim.
A IZ otvara Vakufski tržni centar vrijedan 6 i po miliona Km...aferim
jojjjj iad kazu zaplakala.... s*** mi se odmah.. i ne zaplakala na eurice koje ce dobiti
bolje bi bilo da se dvorane pune radi drugih povoda, al nadati se da ce ova omladina doci tobe, pogotovo da se pune radi ove Gospodje cija proslost je poznata
Za ovaj nemoral nisu krive samo seljacine koje su prisustvovale vec i banda koja je sve ovo organizovala i dobro se ugradila.
Moje je mišljenje da svako bira hoće li slušati ovu ili onu muziku i ići na koji hoće koncert. Lično ne bih išao ni da mi plate gledati i slušati Brenu, najviše zbog bliske prošlosti i toga šta je uradila i više šta nije uradila. Opet...ko hoće neka ide...ja jok.
Jeeeebeemo vam mameee bez principa svima koji ste otišli, da vam ova pjeva trebala je u vojnom srmdskom odijelu
Treba nas kao 92 ali malo jače,kad će doći bošnjo pameti
Morali bi mi platiti barem trocifrenu cifru pa da pristanem da ih slušam i gledam!
Šta je trocifrena cifra