Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ CCCC: je l\' ti i mama duvala urolanog?
kakvo vrijedjanje islama???...ne laskaj si. ovo je vrijedjanje svih religija i vjere u cijelini.
I jos nesto...ja sam po vjeroispovjesti musliman, ali mi nije jasno kako u svemu , odnosno u svakom komentaru se nalazi neko ko vidi vrijedjanje islama i raspravlja se o tome. Koji Vam je vise... Ne znam kako na ovaj clanak da se dodje do toga da je bitno da li u Kur\'anu pise o ugrusavanju krvi ile necemu slicnom. Osvijestite se ljudi, NISTA NIJE ONAKO KAKO IZGLEDA... 21.12.2012 je kraj kalendara starih Maja ( koji je usput tacniji nego danasnji), zato se trebamo brinut :)
Ideali ljepote su davno otisli u 100 PM . Ova rugoba ako je godinama svjetski top model No.1 onda su svi komentari suvisni. I kao sto neko rece u prethodnom komentaru, \" i ovo treba da bude vijest\". A to sto sve ovo radi (drogiranja i sva ostala sranja) i sto ne nailazi na osudu javnosti nego stavise se iskoristava kao popularizaciju i tretira kao nesto urbano,modno ili jos gore kao nesto normalno dovoljno govori da zivimo u svijetu sranja. Sto si gori..bolji si.
Kud plovi ovaj brod?
a jes ruzna ko cmar emira probusenog dolara
ma o čemu vi uopće pričate??? oni o penisu,vi o vjeri!!!!!!!!!!!!!! MALOGRAĐANI,BOLJE VAM JE DA SE MALO EDUKUJETE,JER NAJVEĆI VJERNIK JE ONAJ ŠTO ŠUTI I VJERUJE,A NE ONAJ ŠTO SVIMA POKAZUJE DA JE VJERNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
\"pisam ti sve\" kad analiziram tvoj rijecnik...pitam se...jesi li ti uopste musliman? ili si turbo-musliman?
a ovo sto je svaki mornar znao od kad je svijeta i vijeka, da tecnosti razlicite gustine formiraju slojeve....necu ni komentarisati
nadalje, ako je u kuranu receno o sirenju svemira, onda bi se De Rerum Natura od lukrecijusa moglo smatrati 1000 naprednijim od kurana...a pisano 50bc
da si procitao kuran, znao bi da se pominje ugrusak krvi...ako je to \"faze razvoja fetusa\"...haj dobro :D uglavnom, aristotel je to sve puno puno bolje obradio 1000 godina prije kurana.
dinko: pisam ti sve, moja sveta knjiga je puna nauke ali ti to ne znas jer si vidi se jako glup. citaj malo. cak i najvece naucno djelo jednog autora u americi ima dodatak \"with islamic addition\" jer je covjek nasao ono sto nije znao lijepo kazano u kuranu. je li te mama ucila da su u kamenom doba znali da se svemir siri? faze razvoja fetusa? da se code razlicitih saliniteta mogu dodirivati ne i mijesati? tj ovo je kompliment. eto koliko smo mi muslimani znali u kamenom dobu. gdje si ti pitaj Boga
kooo-spice, kikiriki, przeni, sljaniiiiii....kooo-spice...........faraon, treba lji ljimunata?
mozda su nasi bogovi najzaostaliji....al mi imamo piramide od luxora do visokog.
mi jevreji smo bolji od starih egipcana. nasi bog je iz kamenog doba, a njihovi su od prije nego je zemljoradnja nastala. usput - treba li kome kredit za stan. povoljne kamate?