Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve je psihopate skupio psihopata Vučić
Sta je zajednicko Kerusi i Vucicu -tulumbe mjesto usana.
Jelena Karleusa od nekog za kog je Ratko Mladic bio heroj do toga da ga osudjuje i protiv Vucica je opet do toga da je za Vucica. Dokaz samo da qrvi ne mozes nikad vjerovat! Jedini koji je ovu zaebao je bio Ogi Vranjes :)
E ovo je dokaz kako neko ko je intelektualna ameba, želi da bude Einstein! Pa tuko ne daje država novac ili finansira, već narod, jer narod placa porez, a porez puni državnu kasu! Sve gore od goreg, ebt Jelena Karleusa moralise 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
Svaki komformista operisan je od principa i karaktera. Zapadni sistem u kom smo i sami podrazumeva novac kao motiv a etiketu na svemu i svačemu. Shvatite da 99% javnih ličnosti estrade, politike, obrazovanja, svi rade samo i isključivo samo za novca.
Možda si i ti dobila malo novca iz Telecoma.
i ti Jelena imas dvije kcerke, da au one kojim slucajem nastradale u ovim nemilim dogadjajima citavu bi Srbiju naopako okrenula, hebala bi i Vucicu i Vulinu i napadacu svima majku. A ovako ko hinja mrtva si
Ona je uvijek u životu problematična lisica koja samo vreba plijen. fuj fuj fuj
Ima li iko da ovoj kreaturi od sponzoruše objasni da su to pare naroda a ne Vučićeve i da se svugdje na svijetu izdvaja za kulturu ?
Kako je samo glupa kad hoće da ispadne pametna. Nista nemam protiv ali je ovom izjavom pokazala koliki IQ ima.
Pokušaj ljudskog bića....
Pa i tebi je gospodjo KARleusa, Dusko Tosic placao, gotivio te, a ti ga varala sa spodobom sklonom fasizmu Vranjesom…
Vidi plasticare
Cum dumpster, da šutiš ti!!!! Zna se šta ti radiš najbolje, a to nije empatija i podrska za svoj narod!!! FUT0 RASP4ALA, DJECA SU STRADALA, FUT0, VUČIĆ SE SMIJE NA TO FUT0, PISAJU NARODU U OČI!!!!
Udara je vucko
I ja mislim al bukvalno šakama i nogama!
Kakva spodoba
Jelena, koliko ti je Vučić platio za ovu nebuloznu izjavu?
hu iz ju ??
Jes glupa bračo mila!!! Bože sačuvaj!!!!