Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte još koji komentar možda dadne Bog da stvarno više ne nastupa u Bosni😭
svoje nastupe ne moze iskljucit na porn hubu
Nek ona brani pedofilnu Balenciagu
Poštovana g-đo pevaljko Karlešuša, spusti se na zemlju, jer si ti apsulutno nevažna osoba u bilo čijem životu a pogotovo životima žena iz Bosne. Ti te žene ne možeš impresionirati ama baš ni sa čim, niti svojim golim dupetom, a bogami ni kvalitetom svog pjevanja, jer naša prosječna domaćica može tebi biti profesorica muzičkog dok pravi ručak! A za prijetnje da nećeš više dolaziti, govno mu ko slaže!
Jelo haj' ti vamo u Teslic kod srba,na kavu i rakiju.Podrignes poslije,odmumlas nesto i eto dnevnice.
Kad plastičarka pokuša normalne pojave kao što su dlake na tijelu da napravi nenormalnim jadnim pokušajima ismijavanja. Jedino nenormalno je botoks na tebi I ti Balencijaga pedofili koje braniš.
Al se nasikiro😂😂😂
Tko god ima ikako mozga treba prekiniti saradnju sa našim medijim
Kakva šteta ! NEMOJ NIKAD NIGDJE NASTUPATI !!!
Kako ćemo to podnijeti..
Doce ona kod Dode on voli ovo u kafani
Masonka !!
E baš nas je zajebala, Bosna više nikad neće biti mirna
Kraljica nemorala!!!!
Hahahahahha e ovo mi je dan popravilo
I ne trebas kucko , da hoces samo rijec odrzati 🤮🤮🤮
Mediji ce i dalje lagan. Nemoj vise nastuoat u BiH molim te
Ja u životu tebe nisam slušala niti znam šta pjevaš..Znam da dobro striptiz plešeš,i da voliš Vranješa i da si ugradila sve plastično...Ti prvo veze nemaš o pjevanju.Nebitna si za Bosnu skroz.
Tjeraj ovu vlahinju prljavu , liči na goblina jbte