Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Benjamina
odmjereno, kulturno i iznad svega dostojanstveno uvaljivanje kajle i postavljanje tamo gdje pripadaju.
Kraljica je zena ... ona zbljoha nek snima one prezivjele
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svaka čast na odgovoru. Kratko, jasno, nedvosmisleno i poučno.
i da onaj kabiri il kako se zove iz aluminija prekine kampanju protiv tebe, sad plaća i ove neke da laju protiv Benjamine
Zbanicka osim sto je postratni profiter, jos bi je trebalo na sud odvesti za prekrajanje historijskih cinjenica. Hasan Nuhanovic - svjedok iz Srebrenice je prekinuo sa njom saradnju.
gradonačelnica Benjaminaaa, UBLEHAAA
Gospodine Jergoviću, sve dobro što si napisao potiče iz Sarajeva. Pokušaj napisati nešto lijepo opisujući sredinu u kojoj sad živiš. Malo morgen.
Ne ulazim u kvalitete i sposobnosti Gradonačelnice al odgovor na izjave persona koje su joj spustile hinjski je vrhunski i u sridu. Puno više je rekla iz samoodbrane nego nego grabljivice u niskom letu.
Ne valjaju Jergović i Žbanić, nisu dobri ljudi, zato što su uputili kritiku? Žena ne trpi kritiku i to o njoj govori da je nezrela kompleksašica. Tipično za sujetne ljude. Mnogo ih zaboli kad neko ima drugačije mišljenje. Bolje bi joj bilo da je prešutjela.
A gdje ti vidis kritiku u Jergovicevoj objavi. Ja vidim samo jadan pokusaj samopromocije jednog bezmudog besramnog sexiste, kome se cuna digla zadnji put prije 20 godina kada ga je mama kupala.
Jergovicu, vrhunac ti je papanje po zagrebačkim pekarama, ne kenjaj. Da nema Sarajeva bio bi prosječni glavonja pun fizičkih frustracija
Ko god je spremio odgovor, nije moglo bolje 👏
Benjamina Vi ste zlato. Posjetite Bosansku Krajinu nekada, zaista Vas volimo! 🧡
Ne volimo svi.
Lagani kulturni umetak od granta do granta umjetnicima
Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić je odgovorila na kritike književnika Miljenka Jergovića i režiserke Jasmile Žbanić. ---- Kakav je to Jergovic knjizevnik? Nema njemu ni K a ni P od ´njizevnika. Jasmila Zbanic i “Zlatni medvjed”...? Svi znamo kako i zasto ga je dobila,....jednostavno zbog politicke igrice i politicke poruke koja se iza scene odigrala, ne zbog nekog "umjetnickog djela" koje je doticna moRe biti ostvarila.
Necovjek i nezena pljuju po Sarajevu u kojem su i okoceni 🤢🤮
Nisam ljubitelj kadrova izdajnicke i petokolonaske SDP, ali kad su u potanju posrbljeni i pohrvaceni gadovi, onda jesam i za njih!
Dobro je rekla onom pohrvacenom Kusturici iz Zagreba!
Gospodo umjetnici uz dužno poštovanje prema Vašem radu,pricajte o književnosti i umjetnosti pustite Gradonacelnicu da radi svoj posao,po mišljenju mnogih to radi odlično.Nisu ni Vaše knjige a ni filmovi bez greške ali mi ih volimo...
Najlakše je pljuvati po Benjamini, niti krivoj niti dužnoj. Dobro im je rekla.
Nisi im ni do koljena, ni jednom ni drugoj.
Jasmila Zgubic