Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki dan vidjeh elvisa kod vrazove izgleda ko beskucnik i skroz odsutno,ne znam kakav mu je novcani status ali sramota da deen prima neke naknade od grada o on ne.
Deena subodqvno skinuli s budžetskih jasli. Elvis nije nikad patio od toga da izgleda pomodno. živi normalno i ništa mu ne fali. Mislim da se penzionisao. Negdje je to on izjavio.
Elvis, pa deset praznih mjesta, pa onda mogu ostali. Covjek je idejni pokretac New Primitivsa samo sto je skroman i to ne potencira. Neces ga nikad cut' da ruzno prica o nekome zaebanciju. Dugo je radio na radiju i tu je, cini mi se i docekao zasluzenu penziju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sejo, Elvis i Zenit tri legende grada Sarajeva
ovaj sula je pravi smrad, "iz zajebancije gledo rat u Vukovaru", nije ni čudo što se s Merlinom svađa oko AMUS-a Za pare
Ma sve u redu. Jedna epoha došla do svog kraja, mislim naravno na Jugoslaviju u kojoj je običnom čestitom čovjeku bilo lijepo živjeti, karte se ponovo miješaju, svi žele za sebe što bolju poziciju. Bošnjaci žele svoju državu, Srbi žele ostati u istoj državi, Hrvati taktiziraju,...Samo mi nije jasno zašto tako strašni zločini? Nisam bio svjestan da takva mržnja tinja među ljudima, ili da je takvo zlo moguće probuditi.
Ovi u intervju brane i Kustu i Neleta. Hebo lud zbunjenog.
tad su Kusta i Nele još izigravali neutralne i za mir.
Kad se sjetim ratnih nadrealista pokojnog Marlota,Saše u ulozi Pepeljuge...a ova dva izmeta kusturica i nele nisu vrijedni pomena i nek nastave da smrde tamo gdje su....
Volim i Kusturicu i Neleta i boli me q šta netko o tome misli.
jao
Ne znam zašto je ljudima teško reći da su Nele, Kusturica i ostali smradovi klasična džubrad. Mrzim relativiziranje i razvodnjavanje istine. Nele je znao, jer mu je otac bio neki čin i kao takav još je snimao TLN da sve bude na šega i šala za naivni narod. Jedan od klasičnih pokrovitelja i pripremaoca onog krkljanca koji je slijedio kao i yutel. Čekao da mu pokolju prijatelje da bi se vratio u Sarajevo.
Treba biti pošten i reci istinu. To za njegovog oca je neko provalio. Čovjek je bio profesor arapskoj na filozofskom fakultetu. Provjeri
@myself provalio ne provalio itekako je znao sve. Svibsu otišli iz Sarajeva ko Karadžić sa bala vampira iz Holliday Inn-a i čekali da se "oslobodi" Sarajevo, i sad mu treba kao pružiti neku priliku prošlo je kao dovoljno vremena. Goni ih sve u pm, opet bi sve ponovili, zato kažem da su džubrad i neka smrde tamo gdje jesu.
A jesu dodijali i zabranjeno pusenje i dozvoljeno i sejo i neno i svi. Ko mexicka serija postalo
Sumnjam da je ijedan od svih ovih proveo bar sat vremena u rovu.
Sejo je bio u pravu orvih 30 god.. Nele je u pravu narednih 30 god, a nakon toga, zaboli nekog k.... za njima.
E da, Elvis sad komotno može biti kulturni ataše
Zenit veliki gospodin!