Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to ništa, Bake dao ženi KCUS na poklon, sta ce joj bogomolja
Dao bi i ti svojoj, al nemaš šta jaruga.
Vala ono što on uzima od drugih i daje svojoj dinastiji neka mene zaobiđe
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Đe Šefik u tom svemu, imal đe njega ?
Cigojner gulamfer
koga boli k
Frajer srusio crkvu
Nije Njoj kupio crkvu, vec je kupio crkvu da bi je (crkvu) srusio i napravio joj stanove.
Znaci po nekima..Zlatan je trebao da bude bosnjo i da igra za BiH a ne za Svedsku u kojoj je roden....Isti ti istovremeno ocekuju da svi pravoslavci i katolici rodeni u BiH igraju i budu samo bosanci a kad to ne urade e onda su naopaki. Mislim ono stvarno smo zaista...nerealni
poznajem Zlatan od nkegove 14 godine uvijek je igrao sa starijima 2 godine .Balkan generalno je u Malmeu na domacem terenu Sefik je u bosanskom klubu pjan igrao karti ali sva soba je bila u Zlatanovim slikama.Zlatan je odrastao sa djecom useljenika iz Srbije tako da se u njega ta muzika uvukla.Mi bosanci stalno forsiramo sto ga nema u Bosni pa ljudi on nije zaintetesovan ni kuda se to ide u Bosnu!!! Đaba forsirate on je svedske krvne slike balkanske đigerice.
Evo odmah ti vjerujem
Kupio joj crkvu???
Da bi je srusio i napravio zgradu
sto je mama voljela muskarce,kolko to nabroja djece auuuuu
Joj bake ni na sta nalik ali idu zato 3 braka i 5 djece.
Nisi zlatane trebo crkvu srusit.. nevelja to
PA KOLIKO JE MUŽEVA PROMJENILA PLUS VANBRAČNA KĆERKA STO ZNAČI DA SE I U BRAKU KRHALA MOGO JOJ JE RAHAT KUPIT JAVNU KUCU DOK JE BIO U AMSTERDAMU I IGRAO ZA AJAX. STA I KAKVA MU MATI SAD POKAZUJE ZAŠTO JE ZLATAN TAKAV KAKAV JESTE.
Pavijane, iz tebe izlazi zlo...i kad ga čuješ zaobiđi ga, odbaci ga...ti ga baštiniš u svojoj zaprljanoj duši, hraniš ga, služiš mu prijevoznik. Izbaci to iz sebe, zna lako preći u somtasku bolest.
Pa, nije joj kupio crkvu, ako je kasnije srušio i napravio na tom mjestu zgradu?!
Ako je ovde govor o crkvi koju je kupio u Stockhoömu vjerovatbo je greska jer je to kupio samo da napravi lovu a ne majci koja zivi u Malmö(800km izmedjubta dva grada). A i na kraju da joj je i kupio pa majka mu je i sasvim logično
Sve da kupiš, i sve da daš. Majci se nikada ne možeš odužiti. Dužan si joj dok je imaš, i dok si živ. To ti je jedini i iskreni prijatelj.. Kad majke nema više, nema ni života.
Ibra jeste vjecna legenda, a majci je ovo kupio jer je milioner. Pa ko ne bi nasoj majci i zvijezde s neba skinuo, ali vecina nas to ne moze :-(. Zato je volimo i pazimo koliko mozemo